מה יש לי?

לוסטיטה

New member
מה יש לי?

לפני שבוע התחלתי לספור את מספר הפעמים באותו שבוע ששפכתי על עצמי קפה בהיסח דעת. הגעתי למסקנה ששלוש פעמים בשבוע זה לא ממש נורמל. ניסיתי לרכז את כל רגעי השלומפריות שלי יחד, לבדוק קצת אחורה, ובסוף לחפש באינטרנט מה זה אומר. נזכרתי בטסט השישי שעברתי, למרות שהמורה שלי אמר שאני נהגת מצוינת. נזכרתי במורה הפרטי שלי למתמטיקה שהכין אותי למבחן עליה ל5 יחל' ואמר שאני מקבלת 100 על בטוח, ועל ה56 שקבלתי בסוף. חברתי את זה יחד עם הערות שאני מקבלת מקולגות בעבודה על חוסר תשומת לב, ואת העובדה שאם דברתי הרגע עם עובד בטלפון, אם אני לא אשים לי סימן אחרי 10 שניות אני בטח אשכח עם מי דברתי. אני לא יודעת, אולי זה סתם שלומפריות, או בעיות זכרון, אולי ההיפוכונדריה שמפעפעת בי גם ככה, אבל באמת, כמה פעמים בשבוע בנאדם רגיל ישפוך על עצמו בטעות את הקפה שהרגע הכין? (או במקרה יותר גרוע על מישהו אחר).

05 מיכל

New member
ברוכה הבאה למועדון...

את גם יכולה לקבל חברות כבוד במשפחת המוצא שלי. עם אחותי ואיתי את תרגישי בת בית. (טוב, גם אצל הילדים שלי...) אני לא יודעת איך לצרף קובץ מסוים שמשוטט בפורום השכן (תמיכה למבוגרים ADHD) אז אני מפנה אותך אל הודעה שבה מופיעה חותמת המועדון. אני מעניקה לך אותה בשמחה! את מוזמנת גם לבוא לבקרנו בפורום ההוא.

למעלה