מה יש לי עם שוערים?!?

owen007

New member
מה יש לי עם שוערים?!?

תראו כמה כסף הוצאתי על שוערים(102 מיליון דולר) ותראו אותם. יש כאלה שנתנו לי עונה טובה ושנה אחרי זה התחרפנו. תראו מי עבר אצלי: 1.הראשון זה בופון נקנה מיובה ב-45 נמכר בחזרה ב-53 תראו את שתי העונות האחרונות שלו במועדון. 2. קוסטנזו נתן עונות טובות אבל רצה לעזוב את המועדון והתחיל לברטז אז הוא נמכר. 3.קאריני היה בסדר גמור בעונה האחרונה, נפצע ל3-4 חודשים הורד לבארסה בי כדי שיחזור לכושר ושם הציון הממוצע שלו בליגה השנייה הוא 6.75 4. סבאסטין פריי נותן בינתיים שתי עונות בסדר גמור השוער היחיד שבינתיים שווה את הכסף. 5.פיזולצי(או איך שלא כותבים את השם שלו, השוער הצעיר של רומא) בינתיים הובא כמחליף לפריי 6. אנקה אחרי שבעונה הראשונה הוא נכנס פעמיים כמחליף פעם אחד בהרכב וספג שמונה הוא כבר היה בדרך החוצה. מה שאני רוצה להגיד פה שפשוט כל שוער שבא אלי אני הורס אותו. הציון הממוצע של שוער בבארסה הכי גבוה זה 7.59 של קאריני פשוט עלוב. אז זה דווקא במשחק הספציפי הזה, למשל באיטליה בשמירות אחרות זה לא קורה לי (אני מביא תמונות רק של השמירה הזאת כי פה אני מוצא את הדברים הכי מעניינים) הרבה. ולא משנה באיזה מערך אני משחק השוערים שלי משתגעים, 2-3 בלמים ו-2 מגנים לפעמיים 3 בלמים בקו אחד. פעם סוויפר כלום לא עוזר אז אף שוער לא החזיק אצלי יותר מ-3 עונות בלי להשתגע, אז לפריי יש עוד עונה אחת לתת מה אני אעשה אז?

stas51

New member
.....

קאריני ופרי בסדר גמור... אצלי אצל ציוטיס ממוצע מיתקרב ל7.8 אבל בכל זאת הוא חוטף יותר מאשר הוא משחק......בהתחלה זה לא היה ככה, אבל אני לא קונה שוער חדש כי אני שונא להחליף שוערים

Starting Skater

New member
זה לא קשור רק לשוער

ופריי הוא השוער הכי טוב בכל המנג´ר, וזה קשור גם להגנה כי אם יש לך חרא של הגנה אז השוער יחטוף יותר כי יבעטו יותר. ןלצמזה שוערים לא מקבלים אף פעם ציונים גבוהים כי הם לא עושים כלום על המגרש

owen007

New member
ברור שזה לא רק קשור...

לשוער. אבל יש לי הגנה מעולה(לפחות הייתה) מקסס,ג´ון טרי בילה אצלי, הופלנד, ועוד כמה רג´נים. בינתיים העונה הזאת פריי מאוד מצליח חוץ מפלעמים אדומים מפגרים בטירוף.

זה הכל תלוי באימון שאתה מספק

קודם כל, אני ממליץ בחום על שוערים מבוגרים (30+). שנית, פריי הוא לא השוער הטוב במשחק, כי אם איסאקסון (שבדי צעיר, שכחתי את שמו הפרטי). עכשיו שים לב: כשאתה קובע שגרת אימונים לשוער, שים לו GOALKEEPING אינטנסיב, FITNESS מדיום, SHOOTING לייט, SKILLS לייט ו-TACTICS מדיום (למרות שאני שם גם TACTICS אינטנסיב). הנקודה החשובה היא לא להשאיר את השוערים ב-NO TRAINING באף תחום. שוערים לא מתעייפים מהר מהאימונים, ואם כן - הם לא שווים את המאמץ. אני לא משחק עם קבוצות מסדר הגודל של ברצלונה, ריאל או מילאן, כי זה גורם לי לחלחלה. הקבוצה החזקה ביותר ששיחקתי איתן היו ניוקאסל ושאלקה 04, וזה היה לפני כמה שנים (אמיתיות). אני בד"כ משחק עם הקבוצות הכי זעירות.. זה האתגר האמיתי.

owen007

New member
גם אני לא משחק עם...

קבוצות בסדר גודל כזה. כשאני משחק לבד אני מעדיף לקחת את הקבוצות הקטנות בברזיל. שפל המדרגה כשלחקתי קבוצה שקוראים לה myzskow מהליגה הפולנית השנייה. הקבוצה החלשה בליגה והצעדתי אותו לאליפות פולין(הליגה המשעממת במשחק) פשוט לי כבר נמאס ממשחק יחיד אז אני משחק במשחקי רשת. ובמשחקי רשת יותר כיף לקחת ענקיות ולשחק אחד נגד השני(לפחות לי זה יותר כיף) ועשית ממני אדיוט במנג´ר, אני מבין דברים אתה יודע. זה פשוט מזל רע באותו שמירה זה מה שרציתי להראות, לא פחות ולא יותר

למעלה