מה יש להבין

yfat73

New member
מה יש להבין

אני לא מבינה למה אתם בדיוק מצפים. הסוף ידוע מראש, זה ברור שהוא לא יחזור הביתה, והם יתגרשו וכמובן שהילדים יפגעו מכל הענין הזה. הענין בסדרה הוא לראות את הכל דרך עיניו של ילד, לשמוע את מחשבותיו של ילד, לראות איך עולמו מתמוטט לאט לאט, ולראות את אביו די אדיש, למען האמת, ואת האם סובלת ומתייסרת על מה היא עושה לילדיה ומצד שני ההרגשה שהם היא לא תעשה את זה היא תפסיד את חייה שלה. זו סידרה מאוד חכמה ומאוד מלמדת על רגשות של ילדים שעוברים בגידות וגירושין של הוריהם. אני מעצמי יודעת שהורי אימי התגרשו שהיא היתה בת 25 כמעט, וזה השפיע עליה מאוד, למרות שהיא היתה כבר נשואה ואם לילדים משלה.

אמרו באיזו כיתה הם....

אבל אמרו שיותם בכיתה ה' ושאוליטו בכיתה ו' ....למרות שרואים שרן שמגלם את שאולי הוא לא בכיתה ו' כי הוא כבר גבוה ומתפתח ובוגר נפשית ופיזית... וכשהוא הוא גילם את התפקיד הוא היה בכיתה ט'

actress

New member
אני מבינה שיש בעיה ששיחקתי אותו אז.

... בואו ואני אסביר לכם, לפני 5 שנים בערך שהייתי בת 17 בכיתה י"א שיחקתי את הדמות של יותם בבגרות של בתאטרון. זהו תמה התעלומה והנה הפתרון ויותם לא בן 10 ולא בן 8 הוא בן 12 וחצי ובמחזה זה נע בין 12 וחצי לבר מצוה שלו זה הכל אני בת 22 במציאות ולפני 5 שנים תעשו את החישוב לבד כמו שרשמתי בהתחלה.

למעלה