מה יש לג'ולי?

לילור12

New member
מה יש לג'ולי?

אני לא הכי מעריצה של ג'ולי ג'ולי (אנג'לינה ג'ולי) אבל יש לי אתר שלה: www.anjelinajolie.tipo.co.il, אני לא יודעת, האם ג'ולי ילדה כבר, ומה היא ילדה תאומים?, בת?, בן? מחכה לתשובה... לילור 12

ממה שהבנתי, היא תלד במאי

תקנו אותי אם אני טועה ובקשר למין הילד/ה, שוב דבר כבר לא ברור חחחח אמרו שיש לה תאומים בגלל טיפולי הפרייה, ואז אמרו שלא היתה איזושהי הערה על זה שלבן שלהם הם יקראו "וויליאם" לפי המסורת בבית פיט, אז אולי זה בן האמת היא שכבר אין לי מושג אני בעד לחכות ולראות
בסך הכל.. זה עוד חודשיים חח שיהיה במזל

ככל הנראה תלד ב- 2 למאי, לפני איזה

מגזין אמריקאי.. דבר שני, מין העובר לא ידוע, כל הזמן אומרים דברים שונים, אני אמרתי שאני לא מאמינה לכלום עד שאני אל רואה במו עיניי.. דברים שני, למה יש לך אתר שלה עם את לא הכי אוהבת אותה? (או מעריצה אותה, לפי המילים שלך) תהני לך, את מוזמנת להשאר..

חחחח../images/Emo6.gif צ'מעי.. לפי עינב, מסתבר שכל

מה שאומרים במגזינים האלה יוצא נכון אז אולי נגיד להם לקבוע שעה גם? ככה מטעמי נוחיות ? חחח

לילור12

New member
תגובה

אני אולי לא הכי מעריצה שלה, אבל אחותי למשל מעריצה שלה מאוד, למרות זאת לא עשיתי את האתר הזה בשבילה, אני פשוט מאוד אוהבת אותה כשחקנית וגם אני רוצה להדגיש שהיא כוסית אש....! אני שמחה שעניתם לי על שאלתי, אבל לפי מה ששמעתי ג'ולי ג'ולי כבר ילדה, זה נכון אני כבר מבולבלת, אבל.. אני לא יודעת זה נכון או לא, היא ילדה כבר או לא? בתודה: לילור 12

EinavBIUS

New member
אנג'לינה ממש לא ילדה...

תרתי משמע
היא בכלל בברלין עם כל המשפחה, אלוהים יודע מה היא עושה שם... (ועדיין יש לה בטן)

למעלה