מה ייעשה לאיש הזה?

RossieL

Active member
מה ייעשה לאיש הזה?

אתמול, רגע לפני שעברתי לצפות באירויזיון, צפיתי בכתבת תחקיר של רביב דרוקר וברוך קרא.
הפעם בתכניתם: גוף משומן היטב שמסייע לעברייני מ.י.ן מן הקשים והגרועים ביותר שידעה החברה בכלל והחברה הדתית/ חרדית בפרט. גוף שהסתייע רבות על ידי הרב ליצמן וחבר יועציו ועובדיו.
בתכנית הוצגו כעשרה מקרים, בהם סייעו ליצמן וצוות לשכתו לעבריינים חרדים שנחשדו ונכלאו בעוון פגיעה בילדים ובנשים.
הכתבה גובתה בעדויות של אנשי מקצוע, עדויות כתובות, חוות דעת שהשתנו חדשות לבקרים והחלטות תמוהות של המערכות השונות.

מלשכתו של ליצמן מסרו תגובה ארוכה וערוכה, בה נכתב בין הייתר כי "מבחינת ליצמן, עבריינות מן הסוג הזה כמוה כרצח. אין ולא תהיה כל סלחנות כלפיה, ומקומם של הפוגעים בכלא ללא הקלה. לצערנו, מדובר במסע ציד מתמשך ומתוזמן נגד איש ציבור מוערך ומוכר, תוך עלילת דם מרושעת כביכול קיימת סלחנות אצל ליצמן ולשכתו כלפי עבריינים שפוגעים במגזר החרדי. צוות תחקיר המקור חבר לקבוצת אינטרסנטיים מתוך מערכת הבריאות ומספר עסקנים, שקצה נפשם מליצמן ומעוניינים לפגוע בו פוליטית, כדי למנוע חזרתו שוב למשרד הבריאות ולפגוע במעמדו".
ולנוכח דברים אלו אני תוהה על ההתגייסות המלאה ובמלוא המרץ והכוח לטובת ה"מורה" הפדופילילת מלכה לייפר שהוברחה מאוסטרליה לישראל על מנת שלא תועמד שם לדין בגין אונס והתעללות ב 74 חסרות ישע!

מקרה נוסף הוא אחד העבריינים שמקורביו של ליצמן פעלו למענם הוא טל צרפתי, שהורשע ונשלח ל-14.5 שנות מאסר לאחר שעקב אחר צעירה תל אביבית לביתה, פרץ ואנס אותה. צרפתי רצה לצאת לחופשה, ומאחר שסורב, פנה לליצמן דרך היועץ שלו, היום חבר הכנסת יעקב טסלר, וקיבל את מבוקשו.
ליצמן כתב אז למנהל המרכז לבריאות הנפש, ד"ר משה בירגר, כי צרפתי "מעולם לא יצא לחופשות. אמו נמצאת במצב רפואי מורכב ולכן לא יכולה לבקרו. הוא מאוד מבקש להשתחרר לכמה שעות על מנת שיוכל לבקר את אמו הקשישה בביתה. כל בקשותיו ליציאות לחופשה עד כה נדחו. לאור האמור, אודה לבחינתך האישית ולהתחשבותך ככל הניתן".

בניגוד לתגובה מעלה בה נמסר כי "מבחינת ליצמן, עבריינות מן הסוג הזה כמוה כרצח. אין ולא תהיה כל סלחנות כלפיה, ומקומם של הפוגעים בכלא ללא הקלה",
כשצוות המקור פנה לטסלר, האחרון אמר:
"כל פנייה שאני מקבל, אם בן אדם מבקש עזרה, לא מסתכל עברייני מין או לא עברייני מין. כל פנייה שאני מקבל, לא משנה מה ומי, אני מטפל".

ואני תוהה ביני לביני,
האם זהו האיש ואלו נציגיו שעתידים להיות חלק ממנהיגי ומובילי המדינה הזו?

חביף11

New member
כן בהחלט, ואינני מבין מדוע את מתפלאה

היחיד שיש להתפלא עליו הוא הביבי, אבל הוא כבר שכח הכל מרוב רצונו לא להגיע לבית המשפט, אז הוא מוכן גם לזה, אלא שמהצד השני, עליו עכשיו גם להגן על הליצמן, אלא מה?!
וברמה עקרונית, החברה החרדית איננה מכירה במדינת ישראל כגוף יורידי אלא כספק משאבים כלכליים ותו לא. לצורך כך הם לא יפגינו בשבת ליד אזור האירוויזיון, בשלב מסוים סתמו את הפה שלהם בקשר לגשר יהודית.
גם האירועים הפליליים ודרכי הטיפול שלהם בם הם פנים-קהילתיים, כאשר מי שפונה לשלטונות הוא "מוייסר" , מלשין - כן, כן הם עוד לא עזבו את רוסיה הצארית עד היום.

אוי נו באמת...גדעון סער?

הנחש הכי גדול בליכוד, לא פרש סתם בזמנו.........צמרמורת, הוא קריפי ברמות אחרות

למעלה