מה יותר שווה?

Psycho MC

New member
טוב אז הבנתי שאתה

"מערבב" או קיי אין שום בעיה מצידי וזהו... והאמת גם אני שונא את מאסטר פי

belistirs

New member
חברה

עוד חצי שעה אני זז לקניון רחובות ליקנות את הדיסק של סאב אתמול שמעתי ממנו כמה שירים והוא בסדר את אמינם אני כבר יוריד ואת pain for love יש לי חצי מהשירים שבדיסק אז אני קונה תדיסק של סאב!!! תראו את הביקורת שלי על הדיסק של אמינם(ממה שהספקתי להוריד) curtains זו סקיצה אז לא הורדתי white america שיר דפוק מזכיר רוק business גרוע! cleaning out my closet שיר פצצה squre dance לא הורדתי כי מתתי מעייפות the kiss שמעתי ממנו דיי קצת ולא אהבתי soldier שיר מעולה מאוד אהבתי say goodbye hollywood הוא בסדר deips לא הורדתי without me נו באמת מי לא מכיר השיר טוב paul rosenberg לא הורדתי sing for the moment לא הורדתי superman לא הורדתי hailie´s song לא הורדתי steve beeman לא הורדתי when the music stops אני שונא די 12 הורדתי תשיר עד הסוף אבל הוא בסדר say what you say till i collapse my dad´s gone crazy לא משהו curtains close זו סקיצה אז לא הורדתי

Psycho MC

New member
די!!!

כולם מעצבנים אותי!!! אתם לא יודעים כלום ומדברים על זה!!! דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחח

knoccout

New member
מה אתה משווה בכלל אמינם סתם הומו !!

סאבלימינל הרבה יותר טוב !!!! דיסק בן בן בן בייין זונה !!! r-g-o

belistirs

New member
יאאאאאאאאאאאאאאא

היום קניתי תדיסק של סאבלימינל!!!!!!!!!! דיסק בן זונה !!! בקיצור הלכתי לקניון קניתי תדיסק ואני שומע אותו זה דיסק מעולה!!! אני יוריד תדיסק של אמינם מילא לבזבז 60 שקל אם יש לי כבר חצי מהשירים בדיסק תודה לכל מי שאמר ליקנות תדיסק של סאב דיסק באמת טוב!!!

למעלה