מה יותר שווה?

snoop doggy dog

New member
תתמוך בראפ ישראלי

וקנה סאבלימנאל את הדיסק של אמינם תוריד כמה שירים של גה רול ושל אמינם מהדיסק החדש

belistirs

New member
טוב

אני יקנה אל הדיסק של סאבלימינל(אני חושב) אם מישהו יוכל להביא לךי את שמות השירים של הדיסק של אמינם וגה רול זה יהיה סבבה תודה

EmGee

New member
של אמינם

curtains white america business cleaning out my closet squre dance the kiss soldier say goodbye hollywood deips without me paul rosenberg sing for the moment superman hailie´s song steve beeman when the music stops say what you say till i collapse my dad´s gone crazy curtains close

Psycho MC

New member
אתה עוד אחד....

שאין לו מושג על מה הוא מדבר וסתם העתקת את כל השמות השירים מהעטיפה והאות "r" נראית כמו "e" אז כתבת במקום "r" את האות "e"... חחחחח "Deeps"?? חחח "Squre Dance"?! חחחח "Steve Beeman" חחחחחחחחחחחח

MAD D

New member
בוא........

בוא נסגור את זה כך תיקנה את הדיסק של סאב והצל ותמוך בהיפ-הופ הישראלי בכבוד וזה דיסק ממש טוב לפי השמעות ואמינים לא ימות ביגלל בוחתה יותר או פחות לכן תוריד מהאינטרנט או צרוב מי חבר

belistirs

New member
חשוב ליקרוא

תודה לסנופ דוגי דוג על רשימת השירים והעטיפה!!! אני באמצא ההורדה של הדיסק של אמינם וזה דיסק גרוע ממה שראיתי עד עכשיו(5-8) שירים הדיסק הזה מזכיר לי יותר את החרא שהוא המציא עם די 12 חוץ מכמה יציאות(3 בערך) אין בוא כלום!!! אהבתי רק כמה שירים ממה ששמעתי ואני לא קרוב לליקנות את הדיסק אני יקנה תדיסק של סאב או גה רול זה בטוח הדיסק הזה פוט מגעיל ולא שווה לבזבז 60 שקל אני לא מבין למה כולם עושים ממנו עיניין? יש בוא רק כמה יציאות טובות וזהו פעם אמינם היה הרבה יותר מוכשר הוא הישתנה לרעה! עכשיו אני ימשיך להוריד ויביא עוד ביקורת מחר כשאני יגיע

belistirs

New member
סאב

אין בחירה יותר טובה אמינם אני כימעט סיימתי להוריד וגה רול יש לי חצי מהשירים

Psycho MC

New member
האמת שום דיסק של ראפ ישראלי

לא משתווה לשום דיסק של אמינם אפילו ל-Infinite שמכר רק בסביבות 1000 עותקים אבל זה בגלל שאף אחד לא הכיר אותו ואת הסגנון שלו... The Eminem Show LP זה אחד הדיסקים הטובים שיצאו בהיסטוריית הגאנגסטא ראפ ומי שבאמת יודע להעריך מוזיקה יגיד שאני צודק... The Eminem Show LP זה כמו Chronic של דרה ו-Doggy Style של סנופ. ככה לפחות זה דעתי ואני דוקא צודק, וכל מי שיגיד לו אז זה בגלל השנאה לאמינם וזהו!!!

למעלה