מה יותר רומנטי

פתי בר4

New member
מה יותר רומנטי

טוב אני צריכה עזרה. חוגגת שנה חברות עם החבר. (פעם ראשונה בחיים! אף פעם לא היה לי חבר שהחזיק כ"כ הרבה זמן..)
בקיצור, רוצה לעשות משהו מיוחד. אבל מעבר לצימר בצפון בסופ"ש אין לי כ"כ רעיונות.. ומקוריות זה לא הצד החזק שלי מסתבר.
אפשר עזרה פליז?!

קודם כל מזל טוב:)

תהיו ביחד עוד הרבה:) דבר שני אף פעם לא לקחו אותי לצימר צמיר יכול להיות נחמד, או יום כייף בספא:)
משהו בסגנון הזה:)
תבלו:)

InOnePiece

New member
מזל טוב!

אני ממליצה מאוד על צימר בצפון! הייתי עם האקס, בצימר שמאוד קרוב לכינרת, ובבוקר נסענו לכינרת והיה מאוד רומנטי, ומאוד כיף!
אם את רוצה, אשמח שלשוח לך את הפרטים של הצימר הזה בפרטי, מומלץ מאוד!
בהצלחה, ושוב מזל טוב..

Megie

New member
מזל טוב!!!

את יכולה לבנות מסלול של המקומות העיקריים בהם בילתם במהלך השנה-מהרגע שהכרתם-ליצור מן אלבום תמונות מעוצב מתחילת הקשר עד בעצם השנה עצמה ולרשום על כל תמונה מה ואיך היה ומשהו חמוד.. ואז לעשות ערב במקום בו יצאתם לדייט הראשון ולהזכר בכל מה שעברתם יחד..
ובנוסף איזה ספא זוגי או אטרקציה ששניכם תמיד חשבתם לעשות

מאחלת לכם עוד המון שנים יחד

efs

New member
יש לי את ה-מקום בשבילך!

אני הייתי במלון הזה בפסטורל בפסח האחרון והיה ממש רומנטי ומפנק - תראי את התמונות האלו ותביני למה הכוונה: http://bit.ly/ZbQWpL
אבל הכי חשוב מזל טוב! שתחוו יחד שנים רבות נוספות של זוגיות :)

marioForever

New member
:(

א. לא יפה לקדם עסקים ככה סתם ... את צריכה לפנות לתפוז כדי לקדם את העסק שלך...
ב. המלון יקר בטירוף ... כאילו מהמם.. מדהים.. אבל ממש יקר.... כאילו לאמצע השבוע עוד שבועיים 2700 שקלים ל2 לילות ?!? אגמים באילת חדר על המים יעלה חצי מזה.. לאותם תאריכים :) והוא חדר מהמם...
ג. ברמות האילה יש כבר את מצפה הימים ומלונות ברמות יותר גבוהים...
ד. אם כבר יש בנו את העונג שתיהיה אחת מהמנהלות שם, אז אולי תתני מחיר מיוחד לחברי הפורום ? כי באמת זה חלום להיות במלון כזה....

Wolf woman

New member
לי ולחבר יש מחר שנתיים

אנחנו נוסעים ליער, להליכה ופיקניק ובערב יוצאים למסעדה :)

היי

עצה שלי קצת שונה (הגעתי מהראשי)
את לוקחת מצעים לבנים או סדין לבן, פורסת על המיטה, לוקחת פרחים\עלים ריחנים כאלה ששמים במתנות (ממליצה לך לקחת לא אמיתיים אלא דמוי כי לאמיתים יש נטיה לאגור חרקים בתוכם) את לוקחת את העלים\פרחים ומכינה באמצעותם לב על המיטה ועל הסדין הבהיר זה נראה ממש טוב, את לוקחת נרות, מניחה בכל מיני מקומות בטוחים בחדר שלו, ומדליקה אותן קצת לפני שהוא מגיע,
באמצע של הלב או לידו את מניחה תיבה מעץ דמוי תיבה של פעם, לתוכה את מכניסה הרבה שוקלדים מטבעות של עלית, ושמה פתק שכתוב עליו "אתה האוצר שלי"

את יכולה גם להכין בצד קצפת ותותים, זה ייצור ריגושים ומשם אפשר לזרום ;]
יין\משהו מתוק זה כבר לבחירתך....

בהצלחה :]

למעלה