מה יותר קשה

צ ע ד

New member
על פי הקריטריונים האלה אתה בוחר את...

הגברים שלך?

כי דווקא עם קטן יהיה לך ממש נעים באנאלי.

צ ע ד

New member
שרירים בבטן צריך לתחזק ולעבוד עליהם...

מעישון צריך להימנע לאחר שנגמלת.

לדעתי יותר קשה לעבוד על משהו ולהשקיע אנרגיה

מאשר להימנע כשכבר נגמלת.

Jake Speed

New member
"אין קל מלהפסיק לעשן,

עשיתי זאת בעצמי כבר אלף פעם" מארק טווין

קל יחסית להפסיק לעשן. יש יום, יומיים מאד קשים ואחר כך זה זורם.
תחושת ההישג האישי מההפסקה מפצה על המחסור בסיגריות. גם התגובות מהסביבה משמשות כתגמול הולם.

הבעיה מתחילה אחרי חודש או שניים.
תחושת ההישג נחלשת וגם אנשים כבר לא כל כך מתפעלים (אלא אם זו פעם ראשונה שהם רואים אותך בלי סיגריה).
הרבה יותר קשה לשמר את זה וצריך תמריץ מאד רציני.

בשביל להוריד כרס (שהיא למעשה "חגורת שומן" שעוטפת את הבטן, צריך בעיקר לשנות תפריט לתפריט עם אחוזי שומן נמוכיםץ מה שמבטיח אוכל בלתי-טעים בעליל. ברגע שתחזור לאוכל עם טיפה טעם, השומן יחזור. זה עניין של נטיה גנטית לאחוזי שומן.

גמילה מעישון, חד משמעית.

ולו רק בגלל שבנוסף לקושי שבגמילה, מתווסף סיכון להשמנה.
מה שלמעשה מכפיל את הקושי, בניגוד לחיטוב הגוף בלבד.

lightflake

New member
יותר קשה שרירים בבטן נראה לי

במיוחד אם אתה שמן - בשביל לחטב גוף אתה חייב להוריד מסת שומן שזה אומר גם דיאטה גם אירובי וגם חדר כושר
להפסיק לעשן זה פשוט החלטה מנטלית - מי שרוצה באמת עושה את זה ומי שלא עושה את זה פשוט לא באמת מספיק רוצה את זה - ההתמכרות הפיזית לסיגריות היא לא כזו חזקה והיא נעלמת לאחר שבוע, אז שבוע אחד לסבול קצת את הדחף זה לא בעייה, הבעייה היא יותר ההתמכרות הנפשית אם הסיגרייה מהווה עבורך תחליף להמון דברים פסיכולוגים כמו נותנת לך תחושה שאתה שווה משהו כשאתה מעשן... בקיצור זה משהו פסיכולוגי לגמרי אבל גם רצון להפסיק הוא פסיכולוגי כך שאם הרצון חזק אז זה קל ואם אתה לא מפסיק אז אתה פשוט לא רוצה מספיק

מצד שני לא יעזור כמה אתה רוצה גוף חטוב זה דורש עבודה וזמן וממש שינוי הרגלי חיים...

lightflake

New member
וזה אומר לך מישהו שמעשן

פשוט לא רוצה להפסיק

למה להפסיק? אני נהנה מזה וזה עושה לי טוב
אבל אני כנראה לא מדד טוב כי אני לא מכור ואף פעם לא הייתי מכור (מישהו אמר לי שזה גנטי), לדוגמא אם אין לי סיגריות כמה ימים אני פשוט לא מעשן ולא אכפת לי יותר מדי...
בממוצע אני לא ישב ויעשן כל חצי שעה סיגרייה כי זה כבר להרגיש כמו מאפרה מהלכת, אז אני אשתדל לא לעשן יותר מ4-5 סיגריות ליום... ברור שקורה שיושבים עם חברים בבר ואז עם השתייה אתה מעשן כל רגע אבל זה בגלל האלכוהול וכל הסיטואציה... אני לא עושה את זה הרבה...
איזו חפירה...

למעלה