מה יותר טוב מסקס?

CrazyDiamond87

New member
מה יותר טוב מסקס?

נכון- ההופעה של אלאניס. כמו שכתבתי בפוסט הקצרצר קודם- היה מדהים. ההופעה הייתה חוויה רוחנית בשבילי, עמדתי שם רוקדת, צועקת ושרה ליד מלא אנשים יושבים שותים בירות- וזה לא היה יכול להיות יותר מושלם. ההופעה הייתה במקום גאולוגי שקורים לו רד רוקס- הסלעים האדומים- שהאמפיתאטרון הוא בתוך הסלעים. האויר הזה דל ונקי ואפילו הגשם שירד קצת לא הפריע. בחליפה אדומה אלאניס רצה לבמה, הרימה את הגיטרה הנוצצת שלה ושרה את eight easy steps. התחלה טובה להופעה מעולה. הקהל היה עדיין רדום במיוחד בהתחשב שרוב האנשים היו שם בני 40 בערך כדי לראות את ה-barenaked lady הלהקה השניה שניגנה איתה. אל תדאגו אלאניס נגנה בדיוק לאותו אורך זמן כמו הbnl. אחרי זה בשיר השני אלאניס כמובן החליפה גיטרות ונגנה all i really want. שיר ענק, אחד מהאהובים עלי. אחרי זה- רן- כמו שביקשת-excuses. כמובן אין מילים לתאר באיזה יופי היא ביצעה את זה. היו מאחוריה כל הזמן וידאו קליפים, לפעמים הם היו קשורים- לפעמים לא. אחרי זה היא נגנה גירסה מוזרה אבל מאוד מרשימה של not the doctor. ואז שיר שלא ממש אהוב עלי-perfect. אחרי זה בנגינת מפוחית מ-ד-ה-י-מ-ה היא שרה את head over heels. ובתור השיר השביעי היא ניגנה שיר שלא ממש הכרתי,.. היום גם חרשתי את הדיסקים שלי ולא מצאתי שום שיר כזה. זה היה משהו עם דאנס, היה מאוד יפה למרות שלא הכרתי. ואחרי זה היא שרה את הgrudge שהוא אחד השירים האהובים עלי מהדיסק החדש. ואז כמובן- השיר שבו כולם השתוללו-you oughtta know. היה מעולה ואלאניס השתוללה גם היא. ואחרי זה רבותי- איך אפשר לעשות הופעה בלי UNINVITED.. כמובן-אלאניס לא איכזבה. אחרי זה היא ניגנה את knees of bees שהיה מלווה בקליפ חמוד של דבורים.. ואז היא שוב שלפה את המפוחית וניגנה את hand in my pocket. ושוב אלאינס הלהיבה את הקהל- והפעם עם Ironic השיר שהכיר לי אותה. אין מה להגיד למרות ששום דבר שהיא אומרת בשיר הוא אירוני, השיר ענק ובהחלט אחד השירים שאני יותר אוהבת רק בגלל שככה הכרתי אותה. אחרי אירוניק אלאניס ירדה מהבמה אבל המחיאות כפיים של הקהל החזירו אותה. היא כמובן שרה את everything כמו שחשבתי (מתאים לסוף אתם לא חושבים?) ואז עם bnl היא שרה את you learn שהוא שיר מדהים, ענק, ןכל אחד יכול להתחבר אליו. ולבסוף עם צמרמורת שלוותה אותי למשך הערב היא שרה את thank you. אז כמו שחשבתי- אלאניס הדהימה.כל הגוף שלי רעד הרגליים כאבו ולגרון לא נשאר קול אבל לא התעייפתי. יש באלאניס משהו ממגנט, היא שונה משאר האומנים, לא רוצה צומת לב, רק לשיר, להוציא את כל. חבל לי שלא יכולתם להיות שם איתי, הרגשתי כאילו אני מייצגת אותכם למרות שאני לא מכירה את כולכם.

BaBa LiVe

New member
איזה יופי!!!!

הדאנס הזה - זה סו פיור!! והיא שרה גם את ניז אוף מי יביז וגם את אקסקיוזס ואת היית שם!?!?!? וואוו!!! איזה יופי!!

CrazyDiamond87

New member
אתה רציני

זה סו פיור- ויש לי תדיסק ולא זהיתי? אני מרגישה ממש מפגרת

Rוית

New member
כבוד הוא לנו היצוג שלך! ../images/Emo140.gif

נשמע, שעם כמה שאפשר מהצד להגיד שאלאניס מחפפת הופעות ולא משקיעה - אין כמו החוויה של להיות בהופעה שלה... מקנאה בך שחוויות את זה, אבל לפחות מישהו מהפורום חווה אלאניס עדכנית
כיף כיף כיף!

וואו..וואו!!!!!!!

כל מדי פעם אני חושב לעצמי-אם הנסיעה שלי להופעה לאלאניס תהיה תלויה בזה שאני אהרוג מישהו-אני אעשה את זה?! עכשיו אני בטוח..שכן!!! סתםם..חח שמח שנהנית!!!! איזה יופי...כמה אנשים היו שם בערך???

למעלה