מה יהייה איתי?

gafi

New member
מה יהייה איתי?

יאיר שלום שמי מיטל אני בת מזל מאזניים, 6/10/1978, שעה 13:35 מה יהייה איתי בתחום הרומנטי, אני מרגישה שאני נתפשת כל הזמן לאנשים מתוסבכים ואני נמאס לי כבר מזה, האם אני אזכה להכיר מישהו נורמלי בקרוב?

col

New member
../images/Emo35.gif

כמי שמתעסק במדעים מדויקיים הסבירי לי כיצד האסטרולוגיה עוזרת לך לפתור את הבעיות, מעניין אותי לדעת דעות אחרות ורבות בנושא. תודה

אם אתה באמת רוצה לדעת-לך ותלמד

כמו לכל תורה ותאוריה, גם לאסטרולוגיה יש חוקים כאלה ואחרים. אם אתה באמת מעוניין לדעת - למד את הנושא, כמוני בזמני, ואז תוכל לדעת איך ולמה.

תשובה למיטל

ובכן מיטל, אנשים ´מתוסבכים´ כפי שאת קוראת להם, הם אנשים עם בעיות ספציפיות, שכפי הנראה מדברות אליך בצורה כזו או אחרת. מן הסתם גם יש להם מכנה משותף, כמו אנשים שפוחדים להיות לבד, שמגלים קנאה עיוורת, ועוד ועוד. חשוב להבין את המכנה המשותף הזה, שכן לא סתם אנחנו מזמנים באופן לא מודע אנשים לחיינו, ובדרך כלל אנו גם פוגשים בתוכם חלק כזה או אחר מעולמנו שלנו. הייתי מציע להמנע מהגדרה כזו, מתוסבכים, שכן היא מאוד שופטנית ולא מקדמת אותך, בדיוק כפי שההגדרה ´נורמלי´ היא הגדרה מאוד מאוד רחבה.. עבודה רגשית פנימית בהחלט תשחרר דברים החוצה מהלא מודע אל המודע, ותאפשר לך לפגוש אנשים מסוג אחר. אולם במפת הלידה שלך אין שום דבר יוצא דופן : זו פשוט כנראה תקופה כזו, של תגליות אישיות, יותר מאשר של זוגיות פרופר. אז.. סבלנות, ועוד פעם סבלנות.

למעלה