מה יהיה...

Err0r

New member
מה יהיה...

הפגנות תמיכה בפלסטינים ה"אומללים" ברחבי העולם... מה היא עמדתה של מפלגת שינוי בקשר למצב הביחוני? קצת קשה לקבוע זאת לדעתי, מכיוון שמפלגת שינוי בנויה ומבוססת על אנשי שמאל וימין... אבל בכל זאת, למישהו יש מושג?

mosh_the_ant

New member
לפי איך שאני רואה את זה...../images/Emo26.gif

זה שמאל ברור לא ? אפשר לראות זאת בהבעות הדעה שהיו בגיליון האחרון של המפלגה -הכותרת -שבדרך כלל הם כחולים -הפעם היו בצבעי שחור אדום -שהם הצבע של שלום עכשיו. גם ההתנפלות על שרון ועל המדיניות שלו . זה מפריע לי , אך העמידה האיתנה נגד הסחטנות החרדית -מחזיקה אותי. cheers !

בסוף בטח יהיה טוב

שני דברים: א. אני מפנה אותך לגליון של עיתון "השינוי" האחרון שם תוכל לקרוא על הנושא. (אם אין לך אז יש באתר) ב. באופן עקרוני "שינוי" גם כסיעה אופוזיציונית ומפלגה ציונית תומכת בפעולות צה"ל בשטחים ובצעדים המדרשים למיגון הטרור (וכידוע היום כל הכנסת מאוחדת סביב הנושא חוץ מערבים ומרצ). ח"כ לפיד אמר שאם יהיה צורך נתמוך גם בסילוקו של עראפת. אנחנו גם תומכים ברעיון של גדר הפרדה (שיחייב פינוי התנחלויות במקומות בעייתים כמו נצרים למשל) ויציאה הדרגתית מהשטחים מכיוון שבשלב זה אין מי לעשות שלום בצד השני. אני מקווה שעניתי על חלק משאלותיך...

Err0r

New member
בערך

אבל, מעולם לא שמעתי את טומי לפיד נואם אחרי פיגוע, מה הוא חושב שצריכה להיות התגובה לפיגועים, לאלימות. סילוק ערפאת לא בא בחשבון כי זה יציג את מדינת ישראל כמדינה שלא מעוניינת בשלום. אני צריך לחפש את הגיליון האחרון שיש לי, מלפני חודשיים-שלוש... מאז לא קיבלתי שום דבר...

[ללא נושא]

אני דווקא שמעתי אותו נואם אחרי פיגועים מספר פעמיים. לגבי העיתון אתה יכול להתקשר למשרדי שינוי בתל-אביב ולשאול מה לא קיבלת.

למעלה