מה יהיה?

annes

New member
מה יהיה?

הקטן בן 6.5 חודשים, והתחיל מוצקים, במחאה קלה, אבל כבר התחלנו להתקדם - פתאום עכשיו לא מוכן לאכול שום דבר שאני מכינה (רסקים טעימים, שאכל כבר מקודם) מזה לא מוכן? צרחות וצעקות שבר איך שזה נכנס לו לפה - וגרבר - מיד נפתחת המערה...אתמול ממש עשיתי ניסוי - כפית גרבר, שקט, כפית מרק ירקות של אמא - יללות, גרבר-שקט, מרק-יללות - מילא מרק ירקות, אבל ככה גם עם הפרות, שקודם יחסית אהב - ובנוסף נתווסף לו סאונד "מהמם" של סוסיתא בלי הנעה, מן קיטור כזה לא ברור מהרגע שהוא מתעורר - אלא אם הוא מול הטלוויזיה, או בג'מפר
(בהתחשב בפורום צריך להיות אייקון של אמא מושכת בשערותיה בייאוש/טירוף) מה יהיה?? לא אכפת לי על ההוצאה - אבל כל יום כל היום גרבר??? ומה גם שאין אפילו גרבר בשרי (פעם היה, לאן נעלם?) - אני לא רואה סימנים לנפיחות בחניכיים או משהו שיעיד על פעילות בכיוון הזה, אם כי הוא לא נותן לי להסתכל - ודחה בשאט נפש טבעת שיניים קרה שהצעתי לו - מה יהיה?? הילד הזה ישב לו בטרמפולינה מעכשיו ויגדל תחת של
כמו של אמא שלו??
אווווווווווף!!!

אנה מ

New member
שלי היה סרבן פירות מובהק עד שגילה

את הפרינוק (גם גרבר הוא לא מוכן). אז משלימה עם העובדה שאין מה לעשות, לפחות מקבל את מנת הפירות שלו בצורה כזו. דרך אגב, שמעתי עיצה איך להרגיל בחזרה לפירות טריים טחונים - לפורר לתוך הרסק פירורי פתי בר, ולאט לאט, במשך הזמן, להפחית את כמות הפתי בר, ולהישאר רק עם רסק הפירות.

annes

New member
תודה על הטיפ - אני אנסה

(יש לך גם מתכון נגד ההנעה של הסוסיתא? כי זה ממש מורט לי את העצבים)

חמפון

New member
תנסי לערבב גרבר עם טרי ו...

גרבר לא מוציאים יותר טעמים של ירקות מטעמי חוסר עניין הציבור כך גם לגבי הבשר. אבל את יכולה לבשל לו עוף בשזיפים

חמפון

New member
נשלח לפני שסיימיתי

לגבי הקיוטור - אני כבר לא יכולה אפילו לעשות פיפי - שוקלת להוציא פמפרס לאימהות, הראה לי זה שלב התפתחותי ככה לפחות אני מנחמת את עצמי.

annes

New member
או! חיכיתי שיגידו לי שזה שלב

התפתחותי
אפשר, אם כך, לבקש, אם לא נורא קשה - שיעבור השלב, ואם אפשר, רצוי מאד, בשעה שעתיים הקרובות?? ניסיתי עוף עם תפוחים (צרחות: "הצילו - אמא מרעילה אותי!!") עוף עם בטטה (צרחות: הצילו!! אמא מרעילה אותי!!) קציצות הודו עם גזר ברוטב עגבניות עם שעועית ירוקה (נאכלו מספר ביסים ואז - צרחות: "הצילו@!! אמא מרעילה אותי!!) קציצות הודו עם גזר ברוטב עגבניות עם שעועית ירוקה טחון בתוספת גרבר תפוחים (מבט מלא תימהון ואז -צרחות: "הצילו@!! אמא מרעילה אותי!!). בקיצור, אני כבר אובדת עיצות
(החתולה, לעומת זאת, מאושרת, והכלבים מדושני עונג)

חמפון

New member
אני פשוט לפעמים מנמנמת לידה על

המזרון פעילות ככה בלי לשים לב

למעלה