זה היה אמור להיות מבחן התנהגות, תחת השפעת המשפט "אין חופש בלי גבולות", בו מופרחת לה לחלל הפורום שאלה כללית ביותר ובודקת איזה תשובות חוזרות וממי. סיימתי את מכסת האמוטיקוסמיילים שלי בכותרת. הכל בגללכם. -חללית-
ולכן לבצע בו מבחן התנהגות זה לא יעיל במיוחד. בעבר מבחני התנהגות מעין אלו היו צומחים למימדים נאים , אך בימים אלו , בהם קצב של שלושה הודעות ביום עוד נראה טוב , מסתבר שלא.
אני חושב שהבעיה העיקרית עם החתול שלו, היא שיש לו שם בנאלי, מהסוג שמתאר את המראה החיצוני שלו. חתולים עם שמות כאלה בד"כ לא צוחקים בסיינפלד ובכלל לא מתלהבים מקומדיות. אני מציע לדייב לקרוא לחתול על שמו של גיבור תרבות או בן משפחה אהוב. ממולץ להתייעץ בנומרולוג מוסמך. shine *עכשיו גם הרעיון וגם הניסוח גרוע, הגיע הזמן לצאת
מסתבר שיש לו משו חזק עם חתולים באופן כללי. הלכנו כמה חבר´ה וכאלה חתולים זה עם מוזר אם הם משתגלים באמצע הרחוב בעיקר המ אני מניחה שזהו, הודעה מיותרת לחלוטין. אגב, אפשר למצוא בחוות סוסים הרבה חתולים מזדיינים. על מחשב ממוצע, או מופרע קצת יותר - הרבה סרטי סנאף יפניים. בהזדמנות קצת על התרבות היפנית.
ראיתי כלבים (וכלבות , כמובן) אך מעולם לא ראיתי חתולים. גם הם עושים את זה דוגי סטייל ? מעניין זה לא יכול להיות יותר דוגי סטייל אם חתולים עושים את זה גם כן.
סתם אני לא... ורק רציתי לעורר התרגשות מסויימת בהודעה. בכל מקרה, פעם אחת, חתולים השתגלו מאחורי האוטו החונה שלי, וחסמו את היציאה, אז נאלצנו לחכות עד שהם יגמרו כדי לסוע. סתם הערה משעשעת לא היה לי ממש מה לכתוב, אף פעם אין לי..