מה יהיה?

KATCHA

New member
../images/Emo7.gif שברתם את לבי.

זה היה אמור להיות מבחן התנהגות, תחת השפעת המשפט "אין חופש בלי גבולות", בו מופרחת לה לחלל הפורום שאלה כללית ביותר ובודקת איזה תשובות חוזרות וממי. סיימתי את מכסת האמוטיקוסמיילים שלי בכותרת. הכל בגללכם. -חללית-

קיר קמט

New member
הפורום הזה מת

ולכן לבצע בו מבחן התנהגות זה לא יעיל במיוחד. בעבר מבחני התנהגות מעין אלו היו צומחים למימדים נאים , אך בימים אלו , בהם קצב של שלושה הודעות ביום עוד נראה טוב , מסתבר שלא.

בדיוק

אני רוצה להוסיף רק לטובת השעשוע הפרטי שלי, שזה כמו לעשות מבחן התנהגות לחתול דרוס עם כל המעיים בחוץ. לא הגיוני shine

אני מכירה את החתול הזה

ידיד שלי, דייב, מצא אותו מרוח על הכביש, החליט לאמץ אותו וקרא לו ´דרוסי´, הם צופים יחד הרבה בטלוויזיה, דייב תוהה למה דרוסי לא צוחק איתו בסיינפלד. חבל.

שלא יאבד תקווה

אני חושב שהבעיה העיקרית עם החתול שלו, היא שיש לו שם בנאלי, מהסוג שמתאר את המראה החיצוני שלו. חתולים עם שמות כאלה בד"כ לא צוחקים בסיינפלד ובכלל לא מתלהבים מקומדיות. אני מציע לדייב לקרוא לחתול על שמו של גיבור תרבות או בן משפחה אהוב. ממולץ להתייעץ בנומרולוג מוסמך. shine *עכשיו גם הרעיון וגם הניסוח גרוע, הגיע הזמן לצאת

היום דייב ואני הלכנו ברחוב

מסתבר שיש לו משו חזק עם חתולים באופן כללי. הלכנו כמה חבר´ה וכאלה חתולים זה עם מוזר אם הם משתגלים באמצע הרחוב בעיקר המ אני מניחה שזהו, הודעה מיותרת לחלוטין. אגב, אפשר למצוא בחוות סוסים הרבה חתולים מזדיינים. על מחשב ממוצע, או מופרע קצת יותר - הרבה סרטי סנאף יפניים. בהזדמנות קצת על התרבות היפנית.

קיר קמט

New member
מעולם לא ראיתי חתולים משתגלים.

ראיתי כלבים (וכלבות , כמובן) אך מעולם לא ראיתי חתולים. גם הם עושים את זה דוגי סטייל ? מעניין זה לא יכול להיות יותר דוגי סטייל אם חתולים עושים את זה גם כן.

frodo

New member
שלום אני חדש....

סתם אני לא... ורק רציתי לעורר התרגשות מסויימת בהודעה. בכל מקרה, פעם אחת, חתולים השתגלו מאחורי האוטו החונה שלי, וחסמו את היציאה, אז נאלצנו לחכות עד שהם יגמרו כדי לסוע. סתם הערה משעשעת לא היה לי ממש מה לכתוב, אף פעם אין לי..

איזה פלצן אחד זרק על החתולים את

הכובע שלו, והפרענו להם, אז הם התחילו לברוח, והוא רדף אחריה עד שהוא תפס אותה בברוטאליות שנית.

למען האמת זה נראה כמו אונס

החתול תופס את החתולה בצוואר מאחורה, בנשיכה עצבנית כזו, ומנסה לתקוע אותה מאחור, משו סטייל דוגי סטייל, אבל החתולה המטומטמת לא מוכנה להרים את הזנב.

kit k@t

New member
אם לא תפסיקו אני אצלם את החתולים

שלי וזה רע כי שניהם לסורסים אבל הם בכל זאת כל הזמן אונסים אחד את השני . קאט

Levinzone

New member
לא לא...

אני לא בטוחה בקשר לרגל, אבל זה מאתר פורנו של חתולים :) הנה עוד אחד.

e-shfiyut

New member
זה גם מצונזר... לא?

בכל אופן, אני לא מאמינה שקראתי את כל הדיון המרתק על החתולים. והשעמום גואה ופועה ומיילל לילה טוב

mili18

New member
מה קרה לך!

אני...הבוקר-4/2/02 ראיתי חתול גדול עולה על חתול קטן,לא,לא,כמעט גור חתולים מסכן שבמקום לינוק מאומ הוא זכה לדעת מזה דפיקה ולא מציצה(מאמא)

למעלה