מה יהיה ??

אשכנזי

New member
מה יהיה ??

הי ארינה ראשית קיבלתי את תשובתך לגבי הנושא אהבה .. רציתי לשאול מס שאלות ... 1. האם אותו בחור יהיה בחור חדש או מישהו שאני מכירה ??? 2. אני מוצאת את עצמי חושבת המון על גדי ( מזל טלה ) ואני פשוט לא יודעת למה אבל תחושה הבטן שלי אומרת כי עוד נחזור להיות יחד בגלל שהוא ירצה !! האם זה נכון ??? האם תחושת הבטן שלי מטעה אותי או האם באמת הוא חושב עלי ורוצה אותי כמו שאני מרגישה ??? 3. נושא קצת שונה ...מקום עבודה ...האם את רואה באופק שינוי במקום עבודה כי אני נמצאת במקום עבודה בו אני מרגישה חוסר הערכה לגבי היכולות שלי דבר שקצת די מדכא אותי בימים האחרונים .. תודה מראש יפית ( 09/11/73 מזל עקרב )

ארינה

New member
יפית היקרה,

להזכירך שכאן אני יכולה לענות רק על שאלה אחת בכל פעם. אז אנא בחרי את מה שהכי חשוב לך כעת ואשמח לענות לך. אם את רוצה שאני אענה על הכל את יכולה להגיע אליי לייעוץ פרטי. ארינה

אשכנזי

New member
תגובה לתשובתך

הי ארינה האם תוכלי לענות לי על השאלה השניה ?? קריא ...האם תחושות הבטן שלי בהקשר לגדי נכונות ....האם הוא מעונין ???. תודה יפית

ארינה

New member
תחושות

היי יפית גדי בעיקרון כן היה רוצה לחזור אלייך ושתהיו שוב יחד אבל הוא כעת נמצא במצב של חשבון נפש עם עצמו וקונפליקטים עצמיים שהוא לא ממש לא יודע מה הוא רוצה והוא דוחה את ההחלטה שלו מפאת הבילבול. ארינה

למעלה