מה יהיה ???

מה יהיה ???

לא מספיק שאני מרגישה ככה - רק עם טישו
, החבר הכי טוב שלי בימים האחרונים
??? לא מספיק שאני מרגישה שהקארמה שלי בוגדת בי ?? לא מספיק שאתמול בפעם הראשונה בחיי עשיתי שיחת "זה לא אתה זה אני" בסמס ??? (הגיע לו... מי שמדבר איתי בפגישה ראשונה על מגורים משותפים דפוק מספיק בשביל להרוויח את זה ביושר
) איך זה יכול להיות שאחרי חצי שנה של ניתוק מרצון ומשותף של 2 הצדדים, אתמול בדיוק חשבתי עליו ומה קורה איתו ובדיוק אתמול הוא התקשר גם כן ???
bad, bad karma
בוקר טוב עולם, עוד יום מחלה אחד ומאשפזים אותי בשלוותה YE
- שמעתי שיש לך שם קשרים מעולים, יכול לפחות לסדר לי חדר פרטי ???

על שלוותא את יכולה לדבר איתי ..

יכול לסדר לך שם חדר בפתוחה .. עם נוף לסגורה .. :) וכמו שאמרה אלילתי תכולת הצבע .. אחרי החגים ישתנה הכל .. תחזיקי מעמד רק עוד קצת .. ואיחולי החלמה לי. שאוטובוס הוריד אותו אתמול מהקטנוע באכזריות

אאוץ'...

בגללך התחיל לכאוב לי השבר הישן בעצם הבריח
. לא לימדו אותך לא להתחיל את אוטובוסים ???? החלמה מהירה בלי הרבה כאבים ובלי בכי כי גמרתי את כל הטישואים בארץ
.

מחדד ...

י. (בן משפחה - מנישואין) יצא לא משהו איך שכתבתי .. אני ברוך השם - בריא ושלם הוא לעומת זאת ... עבר את הלילה בחיים - כך שיש תקווה

עפרון ...

לפחות מהמשפחה של הגרושה :))) ?? החלמה מהירה גם לו ... מקווה שייצא מזה בשלום. באמת התפלאתי איך במושב בשרון ... יש אוטובוסים

תבקשי

את חדר 302 בקבלה. שמעתי שיש שם נוף מדהים,LCD,ושירותים פרטיים....
ואז תתקשרי לדייט מהגיהנום ותשאלי אם עיניין המגורים המשותפים עדיין רלוונטי....
את החופה תוכלו לעשות ברחבת הכניסה למחלקה הסגורה. יש שם צל ועצי איזדרכת,ואם תמהרו תהיה לכם אחלה תפאורה בסתיו.
רק אל תשכחו לשחרר הזמנה המונית בפורום. אני את האוכל אביא מהבית ברשותך

../images/Emo6.gif

תכין כמה מנות כפולות תעביר לפרינס ליום שישי וכולם יצאו מרוצים

קוקוריקו

העופות הממולאים של שישי האחרון,ירשימו וישביעו כל קבוצת בוגרים אניני טעם. ואחרי שיטעמו,בקשות למתכון יעופו חופשי. הפעם התעליתי על עצמי.נפלתי שדוד. מה גם שאת כל ההכנה ניתן לעשות יום קודם,ולשמור במקרר ושעתיים קודם לדחוף לתנור. שילוב מנצח.

Prince315

New member
אפשר להשתמש בשירותייך?

הצעת לא מזמן את שירותייך כג'יגולו.. אני אעשה לך את החיים "קלים" יותר... כל שתזדקק לעשות זה לבשל

תגיד לי ...

זה יפה ככה לצחוק על אנשים חולים ??? אני לא אשמה שהבנאדם חולה בראש ואת עצמי אני לא מאשימה הפעם - כנראה שהייתי בתחילת השפעת ובגלל זה לא שפויה זמנית
. הזמנות המוניות זה לא אני, מעדיפה קטן ואינטימי
. ואם כבר באי שפיות עסקינן... יש עכשיו קיווי
??? עוד כמה כדורי ויטמין סי ומאשפזים אותי במחלקת גסטרו במקום בשלוותא, שם יש לך קשרים לדעתי, לא ???
איך שאני מסודרת... YE = שלוותה אוקסי = גסטרו.

כמוך,לא רבים יודעים

שהמקור הבלתי נדלה לפצצת ויטמין סי מקורו בפלפל אדום. מודה.גם אני לא האמנתי בהתחלה. סתם תקעו לנו תפוזים וקיווי. ואת זה תשיגי בכל מרכול מצוי. רק בריאות. ושלא תעשי לי אפצ'י על התגובה פה,אין לי זמן להיות חולה השבוע...

מי לא יודע?

בגוייאבה, פלפל אדום, קיווי ופטרוזיליה יש יותר ויטמין סי מאשר בפרי הדר. לא סובלת גוייאבות, הידיים שלי כבר אדומות מרוב פלפל אדום, פטרוזיליה ללעיסה כמו שהיא - פויי מה נשאר לי? קיווי עסיסי עם ויטמין סי :)) רגע הפסקה ........................... יש לי אפצ'י. באמת שניסיתי להתאפק

לא מדוייק...

יש עשרות (אם לא מאות) מחקרים שמוכיחים שויטמין סי עוזר בריפוי ומניעה של וירוסים וחיידקים שונים. זהו אנטיאוקסידנט מאוד מאוד חזק ויעיל המחזק מערכת חיסונית. מעשנים לדוג' - חייבים להקפיד על מינון גבוה של ויטמין סי כי העישון הורס אותו בגוף. עכשיו חידה - מהו המכרסם היחיד שאינו יודע לשמור בגופו ויטמין סי ???

b e c k y

New member
קוטרית ../images/Emo8.gif

מ-ס-כ-נ-ה.... לא יפה להפרד בסמס. לפחות תדברי איתו בטלפון. גם אני עשיתי אתמול שיחה כזו, אבל במקרה הזה זה היה "זה לא אני, זה אתה!". והחלק המשעשע היה שהוא הצדיק אותי. מותק, לפחות יש מישהו שחושב עליך, תהני מזה. יאללה, להבריא. נגמר התקציב לטישואים.

לאאאאאאאאאאאאאא

אין דבר כזה שאין תקציב לטישואים, אני לא אשרוד בלי הקלינקס שלי !!!! אני תמיד נפרדת בטל' אבל הפעם רק המחשבה של לדבר איתו העלתה אצלי
וגם ככה אני מצומררת מהשפעת - יש גבול
. ומעדיפה שהוא דווקא לא יחשוב עליי, כי איתו באופן ספציפי יש התמכרות לא צפויה וממש לא בריאה מצד שנינו
.

תקשיבי, ותקשיבי לי טוב!!

קודם כל - גם אני חולה קשות (היה לי חום בשבת...) דבר שני - אני מאמינה שמילים יוצרות מציאות - תגידי קארמה בוגדת - והיא תבגוד על אמת... בחור שמציע לך לגור איתו בפגישה ראשונה - אומנם אפשר לשאול מומחים לגבי שפיותו - יחד עם זאת את יכולה לקחת זאת כמחמאה - כנראה שמאוד מצאת חן בעיניו! וחוץ מזה - יש לך את היכולת לבחור מה טוב בשבילך - ותאמיני לי, יש המון נשים שלא עושות את זה. דבר שלישי - הוא חשב עליך, אחרי חצי שנה... סימן שאת חשובה לו.קחי זאת כמחמאה. ועזבי אותך משלוותא. יש הרבה יותר חתיכים בחוץ

אני תמיד מקשיבה

לא תמיד מיישמת :)) למה לא שלוותה? אולי אני אמצא שם רופא חתיך ולעת זקנתה אמא שלי תהיה מאושרת
?? המזל הוא שלי ולקארמה שלי יש הסכם שכזה - מותר לי ללכלך עליה ולה ללכלך עליי, ביומיום אנחנו חיות בשלום ובשלווה... יש אנשים שעדיף לי שלא יחשבו עליי ... לפעמים זה פוגע ולא מרומם...

../images/Emo13.gif

עזבי אותך, בשלוותא תמצאי מקסימום פסיכאטר, ואת יודעת מה אומרים על פסיכאטרים? פסיכיאטרים הם זן מוזר - למדו 7 שנים כדי להיות רופאים, ובסוף החליטו ללכת להיות פסיכולוגים. לא מבינה אותם. אם כבר, תזיפי בעיות קרדיאליות - ותבואי להדסה, ראיתי בקפיטריה מנתח לב - שאם לא הייתי נשואה = הייתי מייד מזייפת ארוע קטן. האמת? אם כבר, אז במיילדות יש אחד מדהים... באחד הקורסים שלי הוא נתן הרצאה - היתה הקשבה מ-ל-א-ה.... אז כשתחליטי ללדת, תפני אלי
(אני מדברת איתך על עיניים כחולות ובלונד מהמם..)

למעלה