מה יהיה??!

מה יהיה??!

כל האנשים מסביבי מתחתנים ומתארסים... אבל כווולם.... זה גורם לי דכאון אמיתי... כן,ועכשיו תגידו ``מה עם שמחת השני?! ו...בלה בלה``....

kiss 18

New member
שמלת כלהההה, מתוקה...

נשבר לך? קשה לך?? מיואשת, מאוכזבת, את בדיכאון, ומה לא... תגידי, מה נותר לעשות?? לשבת בבית לאכול את הלב?? זה לא יעזור! לומר דיי אני בדיכאון?? זה יעזור שהוא יבוא יותר מהר? גם לא... מה שנותר זה באמת לחשוב שכל פעם שאחרים מתארסים מתחתנים, או שאת מורידה או שמורידים אותך אולי זה לא הזיווג, וזה מקרב אותו יותר אליך... ועוד מעט התור שלך יגיע... חכי רק עוד קצת.. כל אחת שמתחתנת, זה כאילו טוב עברה עוד אחת..ועוד קצת ואז את...
לפעמם נדמה שקשה, שכואב, שאין שום פתח מילוט, שהמלחמה אבודה מראש, שלא מצליחים במאבק, שחבל על המאמץ, שאין ערך להשקעה, שכלו כל הקצין, שעולמך חרב עליך, אבל אל תשכח, שזה רק נדמה לך... מתוקה! נידמה לך שאין לך כוח!! זה רק היצר הרע שמכניס אותך לדיכאון אז יאללה תרימי את הראש, וגב זקוף, ו... יהיה טוב! חייב להיות... בסה"כ זה עוד פרק בחיים, שהוא קיים והוא יהיה גם אם לא נירצה! השאלה איך אנחנו מסתכלים על זה... בסוף ניהייה מתחת לחופה לא דקה לפני ולא דקה אחרי... הוא יגיע מתישהו..רק עוד קצת... יהיה בסדר חברים (ככה אומרים, וככה אני מקווה...) תחשוב טוב יהיה טוב, אם נחשוב רע זה יעשה לנו טוב? אז יאללה חברים תחשבו טוב.. ובלי יאוש ב ר ו ר ?? היאוש גם ככה לא יעזור... אז בשביל מה זה טוב?! לבנתיים מתוקה שלי, אני שולחת לך שק מלא כוח, ושימחה... ואל תיתני ליצר הרע כוח בקרב הזה... תגברי עליו, מכות בכפיות בנעליים ועקבים...
שבוע טוב ומבורך, ובשורות טובות.

kiss 18

New member
ארוך אה?!

הגזמתי... חופשי הרגשתי דרשת בר מיצווה, רק שפה היה בסוף זיקוקים בלאגנים אל תישאל... ו..העיקר ששימחתי אותך!
צום קל.

קליט

New member
דברת חופשי חופשי !

כנראה מרוב טוב לב ! . . . . את רמוזה בתהילים ; -``כי ש``מחתני- ה` . רק בשמחות !

שושקה8

New member
שמלת כלה - צדיקה

רבינו הקדוש אמר שאין שום יאוש בעולם כלל ולהיות תמיד בשמחה.... אישית אני לא מכירה אותך ולא יודעת בת כמה את אבל את חייבת לעשות את ההשתדלות שלך ולפנות לשדכנים. ברגע שהשם יתברך יראה שאת עושה את ההשתדלות שלך הוא יעשה את ההשתדלות שלו. ודבר נוסף, אל תדחי שום הצעה. תפגשי ותיראי - שלא תפספסי את הזיווג שלך... הרבה תפילות, התבודדויות וקריאת התיקון הכללי. שיהיה בהצלחה ובשורות טובות.

קליט

New member
לא מסכים עם שושקה !

את בהחלט רשאית וחייבת לדחות הצעות שאינן מתאימות לך ! ולהפעיל שיקול הדעת לפני שאת נפגשת, ולברר להתיעץ ולשקול ברצינות כל הצעה שמציאים לך ! בהצלחה רבה ! תמיד בשמחה !

חושבת25

New member
לא נותר לי אלא להצטרף לאיחולים

ולומר לך מניסיון שלהכנס לעצבות זה הדבר הכי קל אבל הכי אסור שיקרה לך.צאי משם,שמחי את עצמך במה שאת אוהבת ותתחזקי באמונה שגם לך מחכה הבחור המיועד לך,רק שהקבה החליט שעדיין לא הגיע הזמן שתפגשו.קייסי,את מקסימה!בהצלחה לכולם וצום קל.

קליט

New member
מה עם שמחת השני ? אה ? . . .

זה כדי שתתני חיוך ! . . . תשמעי ! זה מאוד הגיוני מה שקורא לך ! וזה מבאס נורא שאת נשארת לבד בלי חברות . . . אני בטוח שלאט לאט תמצאי את הדרך איך להתמודד עם זה . בהצלחה רבה !

מישהי68

New member
מאחלת בקרוב אצלך ו..

אם תשמחי באמת בשמחת השני השמחה גם תגיע אליך. הטוב של אחרים לא פוגע בטוב שלך..... שיהיה אצל כולם בשמחות בלב שמח!

מכירה את התחושה מקרוב...

זה מלחיץ פחד לפעמים אבל גם מידי פעם, ממש לפעמים אני בכלל לא מקנאה בהם.. אני לפעמים מרגישה כמה טוב שאני רווקה עכשיו וששווה לחכות כדי לזכות באחד שאיתו תהיי באמת מאושרת כל החיים! לפעמים בוחרים מתוך פזיזות בגיל הזה ומצטערים יותר מאוחר ועוד הרבה סיבות חלילה.. אני יודעת שזה קל לדבר ובפועל קצת שונה, בעיקר שמרגישים שחסר אהבה, לקום בבוקר למישהו שאוהבים, לתת, להעניק, לקבל אהבה ולבנות את החיים אבל תחשבי על זה קצת ותהני בנתיים מהתקופה של הרווקות! זה לא יברח לך!! בת כמה את בכלל שאת לחוצה? אם יורשה לדעת... ואם חסר לך חברה אני מתנדבת..‎:)‎ בכיף.. להכיר חברות חדשות זה תמיד טוב..

אין לי מילים לנחם.

זה קשה. זה מצריך ה-מ-ו-ן אמונה והמון סבלנות. ו...כן. מותר לבקש חיבוק.
+
=

למעלה