שמלת כלהההה, מתוקה...
נשבר לך? קשה לך?? מיואשת, מאוכזבת, את בדיכאון, ומה לא... תגידי, מה נותר לעשות?? לשבת בבית לאכול את הלב?? זה לא יעזור! לומר דיי אני בדיכאון?? זה יעזור שהוא יבוא יותר מהר? גם לא... מה שנותר זה באמת לחשוב שכל פעם שאחרים מתארסים מתחתנים, או שאת מורידה או שמורידים אותך אולי זה לא הזיווג, וזה מקרב אותו יותר אליך... ועוד מעט התור שלך יגיע... חכי רק עוד קצת.. כל אחת שמתחתנת, זה כאילו טוב עברה עוד אחת..ועוד קצת ואז את...
לפעמם נדמה שקשה, שכואב, שאין שום פתח מילוט, שהמלחמה אבודה מראש, שלא מצליחים במאבק, שחבל על המאמץ, שאין ערך להשקעה, שכלו כל הקצין, שעולמך חרב עליך, אבל אל תשכח, שזה רק נדמה לך... מתוקה! נידמה לך שאין לך כוח!! זה רק היצר הרע שמכניס אותך לדיכאון אז יאללה תרימי את הראש, וגב זקוף, ו... יהיה טוב! חייב להיות... בסה"כ זה עוד פרק בחיים, שהוא קיים והוא יהיה גם אם לא נירצה! השאלה איך אנחנו מסתכלים על זה... בסוף ניהייה מתחת לחופה לא דקה לפני ולא דקה אחרי... הוא יגיע מתישהו..רק עוד קצת... יהיה בסדר חברים (ככה אומרים, וככה אני מקווה...) תחשוב טוב יהיה טוב, אם נחשוב רע זה יעשה לנו טוב? אז יאללה חברים תחשבו טוב.. ובלי יאוש ב ר ו ר ?? היאוש גם ככה לא יעזור... אז בשביל מה זה טוב?! לבנתיים מתוקה שלי, אני שולחת לך שק מלא כוח, ושימחה... ואל תיתני ליצר הרע כוח בקרב הזה... תגברי עליו, מכות בכפיות בנעליים ועקבים...
שבוע טוב ומבורך, ובשורות טובות.