מה יהיה?

מה יהיה?

נגמרה עונה שנייה עם הפועל ת"א. במילה אחת - א כ ז ב ה סיימתי רביעי את הליגה לקחתי את גביע הטוטו. לפחות באופא עליתי משלב הבתים ועפתי בסיבוב הנוק אאוט השני. הבעייה שכרגע יש שמועות והתנהלות למכירת המועדון ואסרו עלי לקנות שחקנים עד שיתבהר מה קורה... ואנחנו כרגע בפגרה. כבר נתקלתי בתהליך רכישה בעבר אבל באמצע עונה, לא בזמן הפגרה שאני חייב לקנות שחקנים ולהתחזק. בקיצור אני כבר באמצע יולי. כולם מסביבי מתחזקים ואני יושב ומחכה שהמועדון ירשה לי, מעצבן! המזל היחידי שהבעייה שלי היא של עודף זרים ואני צריך לשחרר ולא להחתים... אני רק לא יודע את מי היה לי שוער רומני שמת לעזוב ולעבור לקבוצה גדולה יותר, נתן עונה ראשונה מצויינת ועונה שנייה חלשה. הוא עלה לי 1.5 מיליון לי"ש ואמרתי שהוא למכירה ב 1.2 ואף אחד לא מעוניין בו. פתאום אני מקבל הצעה של 150 אלף. מה זה פה? שוק? בכל אופן אחרי שהוא יעזוב יש לי בסגל את שביט ואלמדון אני לא בטוח אם אקנה שוער זר אחר... בהגנה יש לי מקסימלין אוליביה הארגנטינאי הצעיר שהיה מושאל עונה שעברה ונראה לא רע. ואת לאונרדו פרננדז שהיה פצוע חצי שנה עונה שעברה ולכן לא היה רשום בכלל לליגה ולכן לא שיחק בכלל ואחרי שהוא הבריא הוא היה כ"כ ממורמר שהוא לא משחק שאין לי ברירה הוא בטוח יעזוב, עליו אני מקווה לקבל לפחות מיליון וחצי. בקיצור נראה לי שאוליביה יהיה בסגל הקבוצה לעונה הקרובה. יש לי את לימה שהגיע בינואר כשסוסה עזב. התחיל את העונה כקשר התקפי מאחורי החלוצים וסיים אותה כחלוץ (תפקיד שעשה הרבה יותר טוב). יש לי את ניירה שהיה חלוץ ראשון עונה שעברה ונתן עונה לא רעה בכלל. חתם באמצע העונה על חוזה חדש. סנגויי שבכלל לא היה בתוכניות שלי אבל היה הפתעת העונה, שחקן העונה של האוהדים ונתן איזה 20 שערים ב 30 משחקים. בוגן הספרדי הצעיר שהיה בנוער עונה שעברה ושיחק מדי פעם בבוגרת בגביע הטוטו או אופ"א עומר אנדרומדה שגם הוא היה בנוער עונה שעברה ואקפלה שהגיע די בטעות בינואר והושאל לאנדרלכט ושיחק שם מצויין. (קטע גדול - הפועל ת"א משאילה שחקן לאנדרלכט) בסוף אנדרלכט היו גם אלה שהדיחו אותי מאופא... חוץ מכל הזרים האלו יש לי גם את בלילי ועומר גולן... הזרים שלי כרגע הם קומן - GK - עוזב בטוח. פרננדז - DC - עוזב אוליביה - DC - לימה - AM/FC ניירה - ST סנגויי - ST אקפלה - ST בוגן - ST - ייצא להשאלה? עומר - ST - ייצא להשאלה? הנטייה שלי היא להשאר עם אוליביה, לימה, שני חלוצים (זו הבעייה העיקרית שלי - לא יודע אילו. ניירה נראה על הנייר הטוב משלושתם) ואני אקנה (בשאיפה אם ירשו לי) שוער או קשר דפנסיבי. נראה לי אני אבחר שניים מבין סנגוי ניירה ואקפלה ועומר ובגן ייצאו להשאלה לעונה.

sok777

New member
מקום רביעי באמת אכזבה.

שונא את הסיפורים סביב הפועל ת"א במנג'ר. מקווה שהכל יתבהר בקרוב..

pasglila

New member
FM 2007 קשה מדי, בעיקר כי הטקטיקה משמעותית

מאוד אבל קשה לקבוע אותה, ולראות את התואות לשינויים ברגעי השיא. גם אם שיחקת במשחקים קודמים (עד 2005) היית יכול להצליח עם טקטיקה קבועה אחת, ופה מקסימום לעמוד בציפיות, וגם רק אם היא טובה...

למעלה