מה יהיה???

נמי

New member
מה יהיה??? ../images/Emo5.gif

נפרדתי מחבר שלי לפני חדשיים בגלל חילוקי דיעות עקרונים לגבי המשך החיים יחד. אלו דברים שעלולים להשתנות, החלטנו ביחד שהכי טוב לי(!!) יהיה אם נפרד, מאז הייתי דווקא בסדר, בשבועים האחרונים אני כל הזמן חושבת עליו ומתגעגעת וזה החמיר ביום וחצי האחרונים. לפי ההיגיון אני אמורה לנסות להתחיל לצאת עם אחרים אבל כשאני חושבת על זה, בא לי לבכות. ישנה הרגשת דחיה מהענין. אנחנו לא יכולים לחזור כרגע כי נפרדנו על דברים עקרוניים!! יש לי סיכוי לצאת מהבאאסה והקשר הרגשי מתי שהוא?? ברור שיש, האם זה יכול להיות בקרוב?? איך אתה יודע דברים כאלה?? התרשמתי מאד מהתשובות שלך לאנשים אחרים שאתה לא תולה הכל בכוכבים אלא הרבה בהתנהגות שלנו, דבר שאני מאד מסכימה איתו! אולי יהיה לךף מה לומר לי? אם זה עוזר אני נולדתי ב 15.4.79 והוא ב31.12.79 תודה מראש...

חילוקי דעות עקרוניים.. אהבתי

מעניין מה זה היה.. הוא רצה לעשות משהו, והפרעת לו ? הוא היה צריך שקט, ואת העזת לבקש שיהיה איתך ? כי הוא נשמע לי קצת שתלטן, הבחור.. החלטנו ביחד שהכי טוב לי להפרד.. נשמע שההחלטנו הזה זה הוא והוא.. כן, יש גדיים כאלה, ובעצם יש כאלה בכל המזלות, שמנסים להחליט בשנים אבל רק אחד מביא הצעה לסדר היום. סכוי לצאת מהבאאסה ? יש,למרות שעברו בסך הכל יום וחצי.. אז אולי באמת הגיע הזמן להתבגר קצת, ולהבין ש´עניינים עקרוניים´ הם בדרך כלל מה שמפריע איכשהו לצד שרוצה לעזוב, והשאלה הגדולה היא - מה את רוצה, ולמה בכלל להיות עם מישהו שאיתו רבים באופן עקרוני. החיים לא מספיק קשים גם ככה ?.. אני חושב שאם תתני לעצמך צ´אנס להיות קצת לבד עם עצמך, נגיד עוד יומיים וחצי לפחות, ואחר כך עוד שלושה וחצי ימים וכך הלאה, אז אולי תגלי אחרי כמה חודשים וחצי שבעצם אולי יותר כיף בלי העקרוני ההוא, ושיש אנשים שמחים שלא מנפנפים בעקרונות כשהם רוצים לעזוב קשר. בקיצור, את לפני תקופה יפה, אבל אולי קצת קשה בהתחלה : הרבה סבלנות רצון טוב ושלוש חברות טובות שתמיד מוכנות לעזור ולעשות לך כוס תה כשצריך ולנגב לך את הדמעות וללכת איתך לקוראות בקלפים ההיא שתגיד לך שיהיה לך מישהו יותר נחמד עם האות מ´ באמצע השם, יעשו בשבילך את העבודה. אז.. הרבה סבלנות, קצת לבד, וטיפת נחמה אמיתית שאומרת (בלחש, עם האצבע על הפה) בסוף בסוף באמת יהיה טוב.. ואפילו בלעדיו. שויין. לילה טוב.

נמי

New member
כמה הבהרות...

תודה קודם כל שענית.. אבל יש כמה דברים שלא הבנת טוב, לדוגמא אם מישהו היה שטלתן אני חושבת שזו אני, בטוח לא הוא, אני לא אוהבת שמלכלכים עליו,במיוחד הדברים האלה זה לא מתאים לו, וכשהחלטנו ביחד זו היתה בעיקר החלטה שלי, ושמחתי שהוא תומך בה, כי זה הרי היה הכי טוב בשבילי, לו (לפי מה שהוא חושב) לא יצא מזה טוב, אז זו הבהרה אחת:הואע לא שטלתן אין לי מילם רעות עליו בכלל!!! הבהרה שניה:הענינים העקרוניים אם זה חשוב היו קיום מצוות, לי חשוב ולו פחות וזה הפריע לי כ"כ עד כדי החלטה להפסיק את הקשר כי זה מקרין לגבי אורח חיי ואיך שהוא יתנהל בעתיד. זה דבר מאד עקרוני לי . בהתחלה היינו באותה גישה בהמשך הוא (וגם אני מן הסתם) השתנינו נורא. הבהרה שלישית: נפרדנו לפניי חדשיים!!! ולא לפני יום! באותו זמן שכתבתי לך אכן הייתי בסערת רגשות ובייאוש, אבל אני יודעת שהזמן יעשה את שלו פשוט קשה לי לפעמים יותר ולפעמים פחות. בכל מקרה אני מקוה שאכן תבא תקופה טובה יותר לשנינו, גם בנפרד, ואני מקוה שלא ניפצתי לך את התזה שגדיים הם שתלטנים, כי חוץ ההעקרונות, הוא באמת אחלה בן אדם ואני מאחלת לכל מי שהמצוות לא חשובות לה כ"כ בעל כזה... הגבתי מאוחר כי לא היתה לי נגישות לאינטרנט, תודה לך בכל מקרה, היום אני מרגישה הרבה יותר טוב..

למעלה