מה יהיה?

liron162

New member
מה יהיה? ../images/Emo4.gif

בימים האחרונים אני מרגישה שממש רע לי, שקשה לי ועצוב לי להתמודד עם האובדן הזה. עוד פחות מחודשיים יש אזכרה כבר עברה שנה! וככל שזה מתקרב יהיה לי יותר קשה..אני הגדולה כרגע בבית (אחותי הגדולה לא גרה בבית) ואני צריכה לסבול את כל הריבים שיש כאן..אמא שלי מחפשת בן זוג חדש לי ולאחים שלי קשה לקבל את זה זה יש הרבה ויכוחים על העניין הזה,הרבה ריבים ואני הזו שצריכה לסבול ולהרגיע את כולם..גם לפני שאבא שלי נפטר המצב בבית לא היה טוב וגם עכשיו הוא לא טוב ובסה"כ רציתי להיות בבית רגיל בלי לריב. מאז שהוא נפטר נהייתי בנאדם אחר שונה ממה שהייתי השמחת חיים שלי איננה למרות כל הצחוקים והכיף שיש בעבודה שלי בתוכי אני בנאדם עצוב...יש בי כ"כ הרבה כעס על עצמי,על המשפחה שלי,עליו וכ'ו..אני יודעת שאני לא יכולה לכעוס עליו אבל הוא השאיר אותי להתמודד לבד עם המצב בבית. וזה לא פשוט בשבילי, קשה לי , רע ליייי
איך אני אוכל להתגבר על זה?????

לירון קודם שולחת לך../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אתחיל מהסוף איך להתגבר על זה שאלת עם הזמן תאמיני לי גם שאבי המאמץ נפטר היה לי מאוד קשה הוא היה דמות חשובה ביותר בבית ובמיוחד לי אבל האמנתי שעם הזמן זה יקטין את עוצמת הכאב האם ניסית לשוחח על אותן תחושות עם איש מקצוע? מאוד ממליצה

liron162

New member
עם מישהו מקצועי לא

אני כמעט ולא מדברת על זה הנושא הזה לפעמים קצת עם חברות..לא פתחתי את הנושא הזה לעומק בפני מישהו, החלטתי שאני לא מתעסקת עם זה יותר מדי ולא מדברת על זה הרבה.

אז החלטת לא להתעסק בזה

אבל זה מכרסם לך שם וכואב מאוד את יודעת דרך האתר של קופ"ח כללית יש רופאים בכל התחומים ואת לא צריכה להרשם יכולה לכתוב באנונימי ולקבל עצות וכלים להתמודד עם הכאב וכמובן כאן ואני תמיד במסרים

liron162

New member
קשה לי לדבר על זה

קשה לי לבוא ולפתוח שיחה על זה עם מישהו אני אבכה באמצע..מאז האזכרה של ה30 אף אחד לא ראה אותי בוכה בגלל זה אפילו לא אמא ולא אחים שלי..

מתוקה יקרה

אל תשמרי בפנים את הדמעות עם כואב לך תוציאי החוצה יודעת מה אני עשיתי בכדי להקל על הכאב של הביולוגית פשוט בניתי אתר לזכרה וגם כותבת בבלוג זה משחרר תאמיני לי

liron162

New member
אני בוכה לפעמים

אני לפעמים בוכה לעצמי לבד בלילה שאף אחד לא רואה אותי..אני משתדלת שלא לבכות אם אני כבר בוכה זה לא הרבה אני מהר מפסיקה את עצמי.. בגלל זה הצטרפתי לפורום הזה זה עוזר לי לכתוב ולהגיד את מה שאני רוצה ..

גם אני בוכה בשקט ובסתר

ושהגעתי לכאן בזמן אשכולית נורא מיוחד המקום אל תשמרי הדמעות בפנים עם מתאפשר לך אז תבכי באמת שולחת חיבוק עגול ועטוף

נמרוודי

New member
אני חושב

אם תאמיני שבמשך הזמן זה ישכח וחייך ישתפרו אז גם מעכשיו תתחילי להרגיש יותר טוב. הבעיה שאנו נכנסים למצבי רוח רעים נדמה לנו שכך זה ימשך לנצח, וזו הטעות שצריך לטפל בה.

נמרדי זה דבר שאי אפשר לשכוח

אדם יקר ואהוב שמאבדים באמצע החיים ההתמודדות היא לא קלה לירון בחרה שכאן היא מרגישה בטוחה וכותבת על ההרגשות שלה ותאמין שזה לא קל

נמרוודי

New member
נכון

אבל תמיד צריך לזכור שבאיזהו שלב בחיים הקושי ילך וירד עם הזמן, וברגע שאנו יודעים את זה בבירור מעכשיו כבר יותר קל לנו.

liron162

New member
לא נכון

הקושי תמיד יהיה..כל דבר שאני יעשה בעתיד אבא שלי ז"ל לא יהיה נוכח בזה וזה בעצם הקושי או בכל מקום שאני אהיה בו ואני אדע שגם הוא היה בו לפני מותו זה גם חלק מהקושי..יש עוד מלא דברים שהם חלק מהקושי. במשך השנים הכאב טיפה ירפא אבל הוא לא יעלם לגמרי.

נמרוודי

New member
טוב קשה להסביר לך

מהסיבה שעכשיו את רואה הכל שחור, אבל בעתיד יהיה לך הרבה דברים אחרים משמחים וגם ההפך יהיה ועם השנים המחשבה משתנה, מה שחסר לך היום בעוד כמה שנים ועם ההרגל זה לא יחסר. אני חילוני גמור אבל אני קורא בתנך, ויש את הסיפור של יוסף ויעקב, יעקב לא רצה להתנחם על מות בנו גם אחרי שנים רבות... מסבירים שם שיש מושג שהמת נשכח מהלב של החי לאחר השנה הראשונה ויוסף היה חי ולכן יעקב לא הצליח לשכוח אותו.

liron162

New member
ממש לא קשה להסביר לי

ולכן אמרתי קודם שבמשך הזמן הכאב קצת ירפא אבל לא יעלם לגמרי. ותעשה לי טובה אל תתווכח עם מישהו שחווה את זה

נמרוודי

New member
לא מתווכח

יש הרבה ספרים בנושא הזה, ואת מוזמנת לקרוא. ותיראי את מה שכתבתי לך בהרחבה.

נמרודי לירון צודקת

רק מי שחווה את זה יכול לומר כך זה כאב שילווה אותנו המון זמן שמאבדים אדם אהוב ויקר לנו התמודדות עם הכאב היא לא קלה אנחנו כאן בכדי לתמוך ולחבק את כולם יש לנו דבר משותף וזו שכל אחד איבד משהו מיקיריו האהובים

לירון חמודה,

זה ידוע שככל שמתקרב יום השנה - האזכרה של מי שקרוב לליבנו, במקרה הזה זה אביך, העינינים בסביבה נוטים להתחמם... בלשון המעטה וזה נראה שמה שהיה לפני ומה שנהיה אחרי יותר גרוע!!! אבל - תעצמי עיניים ותחשבי על אבא, איך הוא רוצה אותך? מתגברת? עצובה? בוכיה? אבא שלך רוצה רק שיהיה לך טוב! אזתחייכי בשבילו ובגלל שהוא נמצא אי שם ליד מי שיש לו כוחות ונותן לנו כוחות תבקשי מאבא שלך שיתן לך את הכוחות להתמודד עם הכל כי את לא רוצה לאכזב אותו ואת לא רוצה שהוא יצטער שם למעלה. ויש לי שאלה אלייך- אין מצב שאת לא נכנסת או מתערבת בכל הריבים האלה?? או אולי תנסי לצמצם את רמת הריבים?? בכל אופן אני שולחת לך חיבוק חם!
תמשיכי להיות חזקה וגיבורה!!! ואת תמיד מוזמנת לשתף אותנו, גם אם לא יהיה לנו תשובות את תקבלי חיבוק וננסה להפנות לאן שצריך, במידה וצריך. הרבה הצלחה!

liron162

New member
תודה../images/Emo201.gif

אני יודעת שזה מה שהוא רוצה אבל זה קשה ..אני מנסה שפחות לבכות ומנסה לצחוק לשמוח אבל בכל זאת זה קשה. מה שאני הכי רוצה שיהיה בבית הזה קצת שקט..ואני כל הזמן אומרת להם "תהיו בשקט" אני מנסה שלא להתערב בריבים האלו...החלטתי שאני לא מתערבת בריבים כי על העניין הזה עם אמא שלי אי אפשר לדבר היא גם לא ככה תקשיב לי.

למעלה