מה יהיה עם סילבן ?

דובי123

New member
מה יהיה עם סילבן ?

האוצר [משמע סילבן] מעונין להעביר חוק/תקנה שתחייב כל אזרח שרוצה להתנגד לתוכניות בנין עיר לפני אישורן תשלום כספי והיה וירצה להגיש ערר או אז בכלל יצטרך לשלשל למעלה מ700 ש"ח לקופה תגובת האוצר: התנגדויות וערעורים אינם שרות המגיע לאזרח בחינם נא הבהר לסילבן [אישית נראה לי כי הבעיה נמצאת גם בתוך המשרד עוד מימי ברק] כי לא מדובר בשרות אלא בזכויות אזרח בסיסיות

דובי123

New member
אופס... הנהה המשך

כאשר מכינים תוכניות בנין עיר לא משתפים את האזרחים - יתרה מזו גם אם תדע על תוכנית שבהכנה ותרצה לבקש את תוכנה - לא תוכל לקבל מידע לגביה את המידע ניתן לקבל רק עם התגבשות התוכנית ולאחר הפקדתה אז ורק אז ניתן לאזרחים לעין בתוכניות ולהגיש את השגותיהם השגות אלו איננ שרות אלו זכויות בסיסיות ואלמטריות - להוציא במדינות טוטליטריות כמובן המתנהג ובעל תפיסה כמדינה טוטליטרית מן הראוי כי לא יהיה בהנהגת המדינה היות וסילבן הוא שר האצר הרי שהוא הנו הכתובת הראשונה אם כי כאמור בהחלט יתכן שהבעיה היא גם בצוות המקצועי של המשרד [אם בימי ברק נראה היה שמדובר בנפילה חד פעמית כעת זה כבר נראה נפילות רבות מתמשכות ורצוי למדינה עם בעיות כלכלה שיהיה להם צוות מקצועי רציני ולא תאורטי שלא מבין כלום במציאות היוםיום]

סילבן הזה הוא מכת מדינה

עכשיו ירצו לבנות לי בקצה של הרחוב מגדל של 30 קומות ואני אצטרך לשלם מאות שקלים כדי להביע התנגדות? אולי הוא רוצה שהבעת ההתנגדות תהיה כמו פעם על ידי הצתת אתרי בנייה...

דובי123

New member
במרץ בעיה דומה

בפורום מרץ העמדה הרשמית היא שתגובות להודעות[תקינות לחלוטין לא עוברות שום תקנון] ימחקו כלומר ניתן לפתוח הודעה אבל לא להגיב לה והנה היה מי שפרסם את תחושתו לאור הפרסומים בפורום ותגובת ההנהלה היא שאין מקום להודעות שכאלו חופש הבעת הדעה לא בדיוק קיים שם ראה גם התנהלותם עם פרשת רועה בת"א לפרט אין שם חשיבות כלל אלא למפלגה לפרט יש חשיבות רק כאשר הוא בראשה...

למעלה