מה יהיה עם העתיד?...

מה יהיה עם העתיד?...

קבוצת הנוער שלנו פשוט מאכזבת השנה בגדול,אחרי פתיחה די כושלת כבר נראו סימני התאוששות עם שני נצחונות רצופים אבל היום שוב חזרה הקבוצה לסורה עם תבוסה ביתית משפילה 4:1 לנ. עילית/עמק יזרעאל...אז מה אין יותר כוכבים בנוער?

אסִי

New member
הדג מסריח מהראש

הבעיה העיקרית היא לא הקבוצה עצמה וחומר השחקנים (החומר שחקנים הוא די טוב יחסית), אלא האנשים שמנהלים את המחלקה לא ממש עושים את עבודתם נאמנה במילים עדינות, ואלה דברים שמשפיעים על השחקנים - אנשים כאלה ואחרים עושים מה שהם רוצים במערכת וגורמים להרבה בעיות. גם דיברתי על זה עם מיכאלסקי, שדי יודע ומכיר מה הולך במחלקות הנוער, והוא די הסכים איתי בקשר לזה ונתן לי עוד דוגמאות שמוכיחות ומצדיקות את דבריי (אני לא אפרט בנושא הזה כי אני לא רוצה להוציא את דיבתם של אותם האנשים וללכלך עליהם). חוץ מזה, השוער הראשון בן רהב נפצע כמה פעמים ורק לפני כמה ימים הוא עבר ניתוח נוסף בברך או בכתף וייקח לו זמן עד שהוא יחלים. בינתיים גד עמוס, שמתאמן עם הבוגרת, פותח בשבתות, ואין את אותה הכימיה שיש באימונים בין השחקנים כי הם כמעט ולא משחקים ביחד ואין בניהם את החיבור בשאר השבוע (אגב, גד הורחק היום וכנראה שיקפיצו שוער שני בן 16 לשבוע הבא שיהיה על הספסל). ככה שבעמדת השוער, שיש לה חשיבות גדולה מאוד, יש בעיה רצינית. אני מאמין שעוד שנה-שנתיים נראה באמת קבוצה טובה בנוער - כשצמד השעאבנים יעלו לקבוצה היא תשתדרג מאוד, בינתיים הם חוגגים ב"יהויכים". יש גם כמה שחקנים טובים ב"שמעון", הקבוצה שבה שיחק רז חג'ג' ז"ל, למרות שגם הם נמצאים בתחתית הליגה שלהם.

למה שחקנים מהבוגרים כמו אושרי גיטא

תומר חמד לא משחקים מדי פעם בנוער זה בעיה? למה הבנתי שבנוער של ביתר משחק לפעמיים חן עזריאל שגם משחק בבוגרים

אסִי

New member
עניין של שנתונים

נראה לי שעד שנה שעברה או עד שנתיים חמד יכול היה עוד לשחק בנוער. השנה בכל מקרה לא נראה לי שהוא יכול לשחק בנוער.

אני מקוה מאד

וסחתין על הידע כל הכבוד!

lemmacantor

New member
אז ככה

וכשהנוער של חיפה לקחת אליפות או מקום שני, כמה כבר שחקנים משמעותיים יצאו ממנו? רוני לוי עצמו הוביל קבוצת נוער לאליפות ומה? אולי רק דקל קינן עכשיו שחקן משמעותי. שאר השחקנים התפזרו להם בין קבוצות הצפון בעיקר. קחו את בירם כיאל, לא חושב שכשהוא שיחק בנוער הם זכו במשהו, אבל הוא תפס (טפו טפו טפו) מקום קבע בהרכב של חיפה. כמה כבר שחקנים מהאלופת הנוכחית, בית"ר, יקבלו צ'אנסים בהרכב הקבוצה הבוגרת? בסדר, עזריאל הולך עכשיו לשחק יותר(וגם לא יותר מדי, עד עכשיו הוא נכנס כמחליף פה ושם). שאר השחקנים מתייבשים על הספסל. אולי אם ימכרו את זיו, אז יתנו צ'אנס לבחור צעיר ששכחתי את שמו, אבל כנראה גם לא. אני בטוח שקבוצת נוער של חיפה הצליחה יותר מקבוצת נוער של מכבי פ"ת, למשל. אז מה? במכבי פ"ת אין הרבה כסף לרכש והם טיפחו הרבה שחקני בית. הנוער של מכבי חיפה יכול לזכות באינספור אליפויות ועדיין הקבוצה תתבסס כמעט כולה על רכש. כנ"ל בית"ר. בקיצור גם בזמנים יותר טובים של נוער, לא ראינו יותר מדי תוצרת משם, אז למה יש לצפות עכשיו? הטעות הכי גדולה של שחר היא הזנחת מחלקות הנוער(וגם שכשקבוצת נוער הצליחה, אז היא פירנסה בעיקר קבוצות קטנות מהצפון, יש כמובן חלק באשמה גם בשחקנים עצמם, אבל יש גם חלק במועדון עצמו).

צשייר

New member
לא תירוץ אבל היו במשחק שני אדומים..

לגד עמוס (השוער) ולאור בן חמו... וחוץ מזה שמעתי שההגנה די ישנה שזה באמת לא בסדר..

lemmacantor

New member
טוברוק זה מיתוס

אפילו מחלקת הנוער של מכבי נתניה כבר יותר טובה. מי שבולט מבין יוצאי טוברוק הוא גיא אסולין שמשחק בברצלונה ב' ונאחל הצלחה רבה. הצעירים שמקבלים הרבה דקות במכבי חיפה הם גדלו באגודה ולא בטוברוק. כל ההסכם הזה שנחתם עם איזיקוביץ' מועיל רק לא ולא למכבי חיפה.

למעלה