מה יהיה עם הילד?

tatiti

New member
מה יהיה עם הילד?

התגרשנו אמר אני כבר לא אוהב אותך אבל חשוב לי לראות את הילדה(בן שנה) כל יום,רוצה לבוא להיות איתו אצלך בבית כי אין לי היכן להיות איתו(חזר להורים)ואני עובד עד אחה"צ ולא מוכן לבזבז זמן בלבוא ולקחת אותו בשביל שעה (שנינו גרים במרכז) אני באופן אישי לא מוכנה שיהיה אצלי בבית שעתיים שלוש כל יום רוצה את הפרטיות שלי הרי עבור זה התגרשתי(אני לא עובדת בנתיים) ומצד שני טובת הילד גם חשובה לי איך פותרים את הבעייה?

אבא

שמאוד רוצה, יראה את ילדו אצל הוריו הלא הם סבא וסבתא שלו???!לא?!ושם ביתו כרגע. יום יום??!נראה לי תמוהה. ה כ י צ ד ?

tatiti

New member
כן

יום יום וגם אם לא יום יום סבא וסבתא גם הם גרושים-גר אצל האמא עכשיו

בוקר טוב לך

אם אתם מתגרשים הרי תגיעו בוודאי להסדרי ראייה. במידה ואינכם הולכים על משמורת משותפת הרי המשמורת היא שלך ולו יש זכויות ביקור. זכויות הביקור צריכות להתאים ולהיות נוחות לשני הצדדים. לכן.... פעמיים בשבוע (שיצא שעה קודם מהעבודה, זה אפשרי) ושיקח אותו להורים. כמו כן, כל סוף שבוע שני. זה מה שמקובל במצב כזה. לא נוח לו אצל סבא וסבתא? שילך איתו לג'ימבורי בקניון הקרוב, לפארק או סתם ככה לטייל. פתרונות יש אם רוצים. כשהילד יגדל קצת יוכל גם לישון אצלו. אל תותרי על הפרטיות שלך, זה צעד חשוב בדרך לבניה העצמית החדשה שלך.

tatiti

New member
התגרשנו לא מזמן

ואני הסכמתי לסידור של הביקור אצלי בבית בנתיים כי חורף והיתי מודאגת שהילד לא יחלה מהטירטורים האלו וגם כי ביקש ומלחמות זה לא הקטע שלי לא על גב הילד שלי

אוקיי, הסכמת בינתיים כי כך חשבת שזה

נכון? עכשיו זה הזמן לשבת ולהסביר לו שאת רוצה לשנות את ההסדר. וזה לא חייב להיות במלחמה. נסו הליך של גישור.

עזבי אותך, ככל שיהיה פחות מסודר,

כך כולם יסבלו יותר. תאמיני לי כל ההבטחות, חשוב לו/לא חשוב לו... הכל מתפוגג עם הזמן. מה שלא כתוב לא קיים. עדיף שהכל יהיה רשום בצורה מפורטת בהסכם, מה שעות הביקור, מתי לוקח, מתי מחזיר, מה קורה בחגים ושיקח את הילד לאיפה שלא יקח, זו גם חובתו וזה חשוב גם לילד וגם חשוב לך, כל אחד צריך זמן לעצמו.

אמא פרח

New member
ואם זה רשום אז?

שלום זה יכול להיות רשום ילדים זה לא חובה זאת זכות כמה אבות הכל מסודר ורשום ויש הסכם ולא עומדים בו ויש אבות אחרים שכן, לפי דעתי מאוד חשוב הקשר עם הילדים תדברי עם אקס שלך ותגידי לו שזה לא מתאים לך יותר שהוא אצלך בבית ושימצא סידור אחר לראות את הילד ותתני לא זמן עד סוף החודש לסדר את הבעיה שלו. אולי הוא רוצה להיות קרוב עליך למרות שהוא אומר שאת לא מענינית אותו לכי תבני את הגברים המתוסכלים. שהיה לך בהצלחה אמן שאני כבר היה במצב שלך

לא אומר שזה בא במקום

הרישום הוא לא תחליף, אבל קודם כל כדאי שהכל יהיה רשום. לאחר מכן אפשר להתחיל לדבר ולהתגמש. עדיין הבסיס לפי דעתי צריך להסתמך על הרישום ולא על המחשבות והדעות של כל אחד בהתאם למה שמתאים לו בתקופה זו או אחרת. לכן כדאי להקפיד על הסכם רשום :)

למעלה