מה יהיה עם ברוק..

faery18

New member
מה יהיה עם ברוק..

עכשיו היא מנצלת את המצב כדי להתחיל עם דנטה ומתרצת את זה בעזרה לברידג'ט...
עכשיו הגיע תורו של דנטה... מעניין מי הבא בתור.. ואיזו יציאה הייתה לה כשברידג'ט אמרה לה שהיא וניק נהיו שקטים פיתאום "פשוט חם כאן"
כאילו מה הקשר מה את רוצה מה נסגר איתך?? ומכל הגברים בעולם דווקא דנטה... היא בחרה דווקא את ידידה הטוב ביותר של ברידג'ט, כאילו אין מספיק גברים בעולם.. וחוצמיזה גאדד את בת 40 פלוס מה את מתנשקת עם בחורים שהיו יכולים להיות הבנים שלך?? גועל נפש... וברידג'ט כזאת תמימה... היא רואה את התגובה של ניק האדיוט אז היא עוד צריכה לשאול את השאלה המפגרת "האם קשה לך לראות את אמא שלי עם גבר אחר?"
גבי תומס וסאלי היו משעממים.. וממתי סאלי הפכה להיות כל-כך עשירה?

סאלי לא הפכה להיות עשירה,

פשוט הטמטום של גבי עובר לתומס, והוא חשב שהסמיילים שסאלי שרטטה על הצ'ק הם אפסים.
הייתי בטוחה שדנטה ינצל את המצב לפשוט את חולצתו.
ולמה נדמה לי שסופו של דנטה להתאהב בברוק, בדיוק כשבריג'יט תבין שהיא מאוהבת בו? [אלו לא ספוילרים, אלא השערות מוזרות שלי.] :ּX אין לי יותר מה להוסיף על הפרק היומי, הוא היה די ריקני וחסר התקדמויות, מבחינתי.

Shiri from the block

Active member
את טועה ברוק מתחילה עם דנטה בכוונה כדי שהוא יוכל להגיד לבריג'יט שברוק התגברה על ניק, וכך בריג'יט לא תצטרך לדאוג יותר. ודנטה בן איזה 30 ומשו! הוא בכלל לא קרוב לא קרוב לגיל בשביל להיות "הבן" של ברוק../images/Emo3.gif ומסכימה לגבי מה בריג'יט, היא באמת דפוקה, ואחר כך אתם מאשימים את ברוק, זאת בריג'יט שלא מבינה כלום מהחיים שלה.

faery18

New member
זה מה שברוק אומרת.

שהיא רק רוצה "לעזור לברידג'ט" זה באמת נראה לך אמין?? הרי דיס איז ברוק וי טוקינג אבאאוט. היא פשוט פיתתה את דנטה כי היא כבר שמה לב שעבר יותר מדי זמן והגיע הזמן לתורן הבא שלה. היא מתרצת את זה כ"עזרה" לברידג'ט אבל מי קונה את זה? פחח. וגם אם דנטה בן שלושים ומשהו טוב שהיא לא ניראת כמו סבתא לידו.

Shiri from the block

Active member
זה פשוט מה שאת רוצה להאמין לו את רוצה להאמין שלברוק לא איכפת משום דבר ומאף אחד, וזה ממש לא ככה, את לא רואה איך היא סבלה כשהיא אמרה לדנטה שיגע בה וכל זה?? חוץ מזה, תמיד יש פעם ראשונה, ואני מאמינה שהיא עם דנטה רק בשביל שבריג'יט תראה שהיא המשיכה הלאה, ולא בשביל שיהיה עוד גבר שהיא "לכדה" אחרת למה נראה לך שהיא דאגה שבריג'יט תראה אותה ואת דנטה? למה היא אמרה לדנטה לגעת בה וכל זה? הרי עם כל הגברים האחרים שום דבר מזה לא קרה, היא אף פעם לא נתנה הנחיות לגבר מה לעשות לה וזה../images/Emo122.gif

S c a r l e t t

New member
אבל למה דווקא דנטה../images/Emo35.gif

אם היא רוצה להוכיח לברידג'ט שהיא התקדמה הלאה ומנסה לחזק את הבטחון העצמי הירוד שלה (של ברידג'ט) אז היא היתה צריכה לבחור בגבר שלא קרוב כ"כ לברידג'ט בדיוק בגלל כל התסביכים שהילדה המסכנה כבר נמצאת בהם... הרי אם ניק יחליט לעזוב אותה (מה שלא כ"כ רחוק מן המציאות) היא תרוץ לבכות אל דנטה, ויהיה הרבה יותר טוב אם גם הבן אדם היחיד שהיא בוטחת בו בעולם הזה לא יהיה מעורב רומנטית עם אמא שלה (קצת הסתבכתי עם עצמי, מקווה שהבנתם את הנקודה שניסיתי להבהיר) תומס וגבי נראים כמו שני ילדים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם, וכמובן שסאלי מנצלת את המצב לטובתה, השאלה היחידה שלי היא איפה תורן בכל העניין?? קשה לי להאמין שהוא בעד העסקת תומס במחיר הלימודים האקדמאיים שלו..

Shiri from the block

Active member
רשמתי למעלה למה דווקא הוא כדי שהוא יוכל לספר לבריג'יט מניסיון אישי שברוק לגמרי התגברה על ניק ושהיא המשיכה הלאה, ומי יוכל לשכנע את בריג'יט יותר טוב מאשר דנטה? ולכן ברוק בחרה דווקא בו, ולפי איך שהיא מתנהגת רואים שהיא לא אוהבת את זה, אבל היא עושה את זה אך ורק לטובת בריג'יט.

faery18

New member
../images/Emo6.gif אחח זה היה טוב...

עלק ברוק "סבלה" חח לי היא לא ניראתה כל-כך סובלת... וסיגל את צודקת ב100 אחוז וזה מחזק את מה שגם אני אמרתי. היא הייתה צריכה לבחור בגבר שמעורב הכי פחות רגשית עם ברידג'ט. אם היא מסוגלת לעשות כזאת בחירה גרועה אז זה כזה ברור שלא הייתה לה בשום פנים ואופן כוונה "לעזור" לברידג'ט. אם כבר היא הייתה בוחרת במישהו אחר אז עוד איכשהו זה היה אמין, אבל מן הסתם היא לא עשתה זאת.
למטה ולא אריק הוא לא בחירה יותר טובה אלא יותר גרועה. בעע
אני ממליצה לה על הקטור...

דווקא זה נראה לי מתבקש

את רוצה להשפיע על X? תנסי להתחבר לאדם שהכי משפיע על X. וכך גם במקרה שלנו, ברוק רוצה לגרום לברידג'ט להאמין שהיא התגברה על ניק ולכן פנתה לדנטה, האדם שמשפיע על דעתה של ברידג'ט בימים אלה.

Shiri from the block

Active member
זה בגלל שאת לא רוצה להאמין שברוק יכולה לסבול, את מאמינה שברוק רק יכולה להכאיב לאנשים ולא לדאוג להם..

S c a r l e t t

New member
אבל

אם היא רצתה בגבר שיספר לברידג'ט ממקור ראשון היא יכלה לבחור באריק (וזאת סתם הדוגמא הראשונה שעלתה לי לראש) הרי הוא מאוהב בה וכבר הציע לה נישואים והיה שמח לעזור לה אם היא רק היתה מבקשת. העובדה שהיא בחרה בדנטה ולא באריק מעידה על משהו... אני חשבתי שכל הרעיון כאן הוא לחזק לברידג'ט את הבטחון העצמי ולא להיפך

למעלה