מה יהיה... מה יהיה?

סימבה ק

New member
מה יהיה... מה יהיה?

היום זהו היום ה-24 למחזור, הביוץ לא הגיע, ואני שואלת - עד מתי?.... מתי אני באמת צריכה להיכנס ללחץ ולערב רופא? קצת רקע: 8 חודשים מאז הפסקתי גלולות, חודשיים מאז סיום הארגסט ופעם אחת איקקלומין, ובחודש שעבר, ללא עזרת כל גורם כימיקלי - ביוץ ביום ה-19. שיתפתי אתכן כאן בכאבי בטן קלים, בירידת חום ל-36.0 לפני 3 ימים, אבל מאז חזר החום ל-36.2. זהו. עזרו לי.

לחץ בטוח לא יעזור

אני, עם איקקלומין בייצתי ביום ה-34 ולהפתעתי אפילו הצלחתי להכנס להריון באותה פעם אז מילת הקסם היא סבלנות - אולי גם לך זה יצליח

m i c h a l y

New member
בדיוק כמוך -

גמני ביום ה23 ואין שום סימן של עלייה.... בחודש הקודם ערכתי גם מעקב, והיתה עלייה ביום ה23, כך שאני לא מתכוונת לעשות שומדבר. אחכה ואחכה עד שהוא יבוא. הכל עניין של סבלנות.... אני מניחה שאם לא הייתי עושה מעקב בחודש שעבר, ולא הייתי יודעת שיש לי ביוץ מאוחר כן הייתי פונה לרופא - אז זה לבחירתך, רק תזכרי שאחרי הגלולות הכל יכול להיות! מקווה שהכל יהיה בסדר, מיכל.

הכי חשוב זה להרגע

דבר שני תמשיכי לקיים יחסים עד הסוף אולי הביוץ שלך החודש הוא יותר מאוחר ממוקדם הכח חשוב זה להשאר אופטימי וחיובי

סימבה ק

New member
תודה, בנות, על התמיכה ../images/Emo13.gif

הייתי צריכה לשמוע קצת עידודים אופטימיים, ואני מקווה להביא רק בשורות טובות בעתיד. ושוב - תודה!

למעלה