מה יהיה? חוזרים לשנות השבעים...בור בלי תחתית...

טכניקום

New member
לשומר

הירידות במניות או ביחה"ש הן נחלת הכלל ולאור התחדשות הירי בדרום , ככל שאי הבהירות הבטחונית תימשך משקיעים זרים מקבלים רגליים קרות
ומשליכים סחורה מכל הבא ליד , גם משקיעים ישראלים שנסעו לחופשה בחו"ל לאחר הפסקת הקרבות בשבוע שעבר ,העדיפו לחסל תיקים ,ובלבד שלא ירגישו פריירים ,, מתי לקנות סחורה חדשה ? קשה להעריך , כיוון שקיבלתי בזמנו "מקלחת על גלייות של כדאיות מכירה או קנייה "נמנעתי לפרוש את ההנחות שלי , ובכל אופן ,, כאשר חשתי התרדרות בטחונית התחלתי למכור את רוב תיק ההשקעות , כ66% , וחזרתי לקנות את ישראמקו בממוצע של 74.9 ל1 יחה"ש ,, כמובן שטעיתי וישראמקו ממשיכה בירידה ,, אבל אל דאגה ,, לדעתי ישראמקו ני"ע מצוין , הואיל ומכירות הגז מתורגמות לערכים דולרים , ולאור צניחת השקל מול הדולר בימים האחרונים ( לפי נתוני בנק -ישראל היו פדיונות של קרוב ל4 מיליארד $ עי משקיעים זרים ) ,ולכן להנחתי ישראמקו בשקלים תעלה , ותחזור לרמתה מלפני כ3 חודשים !

טכניקום היקר תודה על ההסבר המלומד והאמת היא

שאכן קו המחשבה שלי היה שעליה של כ 3% בדולר בתקופה האחרונה יתורגם לעליה במניה הואיל וכל החוזים לאספקת הגז נקובים בדולרים, אבל הגיון לחוד ובורסה לחוד. חשבתי שגם הקידוחים של דניאל קרבים והולכים,דבר שמוסיף פוטנציאל לעליות,
ובכל זאת נזרקת סחורה לשוק בתת מחירים, אני גם לא חושב שמשקיעי חוץ מוכרים מכל הבא ליד, אני מניח שגם להם יש שיקולים כלכליים. נחכה לימים טובים, הרי לא נמכור את אחזקותינו...
ברכה והצלחה לכולם

למעלה