מה יהיה הסוף?

מה יהיה הסוף?

היה לי שלשום ראיון, המנהל התרשם ממני כ"כ, וישר בסוף הראיון שאל אותי מתי אני רוצה להתחיל לעבוד, כאילו התקבלתי.... ככה הוא אמר. אמרתי לו שאני יכולה מיד. הוא אמר שיתקשר אלי מחר. אבל הוא קצת שכחן, אז אם הוא לא יתקשר שאני אתקשר... כמובן שהוא לא התקשר, התקשרתי, היה ממתינה, התקשרתי שוב, לא ענה, התקשרתי שוב, לא ענה. החלטתי לא להתקשר יותר. למה הם עושים את זה?

זבלים

כנראה שמישהו אחר התקבל. גם לי עשו את זה. כל שיש לי לומר הוא א.אני חש סולידריות איתך ועם ציבור המובטלים ב.קבלי
ג.אל תתפתי לMLM

amitayg

New member
ואותי פיטרו עוד לפני שקיבלו לעבודה

קיבלו אותי לעבודה טובה לאחר מסע תלאות ראיונות מבחנים ממליצים וכו' החוזה היה לי ביד רק לחתום ולהתחיל לעבוד בסוף שבוע לפני הודיעו לי בכל מיני דרכים עקיפות כי אני לא מתחיל לעבוד ולא אמרו מדוע !!! אמיתי לא לאבד אופטימיות לעולם

mercuryG

New member
לי עשו משהו בסגנון בהחתמת קבע...

נותר רק לחתום ולעבור בסיס, אבל אחרי חוות דעת במקום המיועד (בנוסף איך אפשר בלי הקומבינות שבין מפקדי המחלקות והקצינים...) הוחלט שלתפקיד נכנס משהו אחר, רק שהודיעו לי שהקבע בטל לגבי שבועיים לפני השחרור
. אמרו תירןצים כמו כשלון בתיזמון ושבבסיס שהוזכר לעיל העדיפו מישהו אחר על פני...שהוא (צרוף מיקרים) אפילו לו מאחד הבסיסים האחרים אלא מישהו שעובד באותו הגף.
הפסד שלהם.

תודה../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

התפקיד שלך פה להעלות למובטלים את המוראל??? אם כן, אתה מצליח ועוד איך. שילכו &$%^!

noamm

New member
לפי מה שאני מרגיש...

אני מחפש גם קרוב לחודשיים עבודה ואני ברגיש שהרבה מעסיקים מזלזלים בך אני בטוח שבגלל המצב המעסיקים מרשים לעצמם להתנהג ככה מעצבן אותי שצריך לפעמים כמה ראיונות עבודה ואולי גם איזה בדיקה גרפולוגית ולמנהל אין את הכבוד לחזור אליך למרות שהוא במפורש אמר שהוא יהיה בקשר אם התשובה תהיה חיובית או שללית. מה גם יש מעסיקים שיש להם החוצפה להוסיף כל מני דברים כמו כמה שעות "שיבדקו איך אתה עובד" שלא בתשלום או קנסות על סיום עבודה מוקדם אבל אין מה לעשות מולם ... אתה הרי "מת" לקבל עבודה ואתה מוכן להתקפל.

למעלה