הסוף?!
זאת שאלה ידועה. לכולנו יהיה סוף אחד, אלא אם כן יקרה נס כזה, שעוד לא היה כמוהו מששת ימי בראשית. עכשיו ברצינות. בהכירי את כל משתתפי הפורום הקבועים ואת המיית ליבם אני יודע, שרובם דתיים לאומיים, ומיעוטם חילוניים. אז ראשית - ברוך בואך בצל קורתנו. הכלל הראשון הוא, שעל כולנו לדעת לחיות ביחד משתי סיבות: האחת - כולנו עם אחד ולכולנו גורל אחד; והשנייה - כמעט לכולנו כאן בפורום בעייה אחת משותפת. יהיו כאלה, שיציעו לך להסיר את המסכה ולהתפרק מכל נכסיך. אני סבור אחרת אולם אני בטוח, שאתה כבר "ילד גדול" ויודע גם להתמודד עם קשיים כאלה ואחרים מבלןי "לברוח" מהם. למען הסר כל ספק - אינני פסיכולוג או קרימינולוג אבל הניסיון הרב, שצברתי בחיים, מאפשר לי לפעמים להבין גם אלה. בכל אופן יש לנו כאן בפורום משתתף אורח, שמבקר כאן בתדירות גבוהה, והוא גם מנהל פורום "תמיכה" באתר "נענע". שמו זאביי'ק, ולמרות שאינני מכירו אישית, אני יכולן להעיד עליו, שכשרונו המקצועי ניכר היטב בכל דבריו. עוד פסיכולוג אחד - ד"ר... (מי מוכן להזכיר לי את שמו?) מתארח בקביעו7ת באתר "כיפה" ובסיום ההודעה אנסה להביא קישור לשם. לאחר כל ההקדמה הארוכה הנה דעתי הדלה לא מתוך השכלה פורמלית אלא מתוך מתוך ניסיון רב שנים. אתה אנו7ס חרדי ואנוכי ועוד רבים כמוני אנוסים דתיים וחרדים (ואין זה משנה, מה ההשקפה). מה הסיבה, שאינך יכול לפתח תשוקה לגבר? האם אתה נשוי?! אולי אתה צעיר ולומד בישיבה או בישיבה גבוהה ומגבלותיך מובנות? כמובן לא אוכל לענות על שאלות אלה במקומך ואולי לא היית רוצה להיחשף מעבר לכך בפורום... תוכל לפנות אליי במסר פרטי ובמקביל - גם לאנשים שהזכרתי (אולי זאבי'ק ישיב לך מיוזמתו כאן בפורום). אני דווקא ממליץ לך להשתתף בפורום כמיטב יכולתך ולקחת חלק פעיל בדיונים לכאן או לכאן. זה כשלעצמיו יקל עליך במידה ניכרת את הרגשת הבדידות. עוד כדי לא לגזול את פרנסתם של מנהלי הפורום, אשאיר להם כמובן את הבעת הרעיון המרכזי. ...לסיום כבר ראיתי באתר "כיפה" את שמו של הפסיכולוג: ד"ר צבי מוזס. הקישור המצורף הינו תשובה לשאלה אחת מיני מעטות, שמגיעות מדי פעם למשיב באמצעות האתר, אבל מתוך התשובה ניתן להבין, שמדובר באיש מקצוע רגיש ומבין ללא כל פנייה או8 רצון להשפיע על הזולת לכל כיוון שהוא. קצת פרטים אישיים: פסיכולוג דתי, תושב קרני שומרון. בהצלחה! ו... אל תהסס לשאול גם במסר פרטי. אני תמיד לרשותך. עוד כתובת אחת, שמאפשרת לחשוף את זהותה ואת מספר הטלפון שלה היא: אסף זהבי, טלפון מס' 050-7809585. הניסיון מראה, שאפשר לסמוך על כל האנשים, שנמנו כאן לשמירה מוחלטת על דיסקרטיות.