מה יהיה היום? אין לנו על מה לדבר? נגמרו הקיטורים? הלכה החותנת, נהיה לכן משעמם? קדימה, להתחיל לכתוב!
פ פנינה ושלושת הדובים New member 21/11/02 #1 מה יהיה היום? אין לנו על מה לדבר? נגמרו הקיטורים? הלכה החותנת, נהיה לכן משעמם? קדימה, להתחיל לכתוב!
ס סיגליהיא New member 21/11/02 #3 נו, גם את מסתובבת עם חגורות נפץ? עזבי הכל ותתחילי לפרוק אנחנו פה בשבילך.
א אביבית28 New member 21/11/02 #5 כבר אני מתביישת אבל בכל זאת. היום אני מאוד עסוקה אחרי הצהרים וה.... לוחצת על הבן להגיע לסוף שבוע ארוך. לא מענין אותה שלא בראש שלי. היא אומרת זה הבית של הבן שלי. תאמינו אני מוכנה כבר להתאבד. זהו נמאססססססססס.
כבר אני מתביישת אבל בכל זאת. היום אני מאוד עסוקה אחרי הצהרים וה.... לוחצת על הבן להגיע לסוף שבוע ארוך. לא מענין אותה שלא בראש שלי. היא אומרת זה הבית של הבן שלי. תאמינו אני מוכנה כבר להתאבד. זהו נמאססססססססס.
פ פנינה ושלושת הדובים New member 21/11/02 #4 בואי תתפוצצי פה..... ותירגעי... חבל על העצבים ועל הכוחות שאת משקיעה... פה לפחות תקבלי אוזן קשבת וכתף תומכת.... אנחנו נקבל הכל...
בואי תתפוצצי פה..... ותירגעי... חבל על העצבים ועל הכוחות שאת משקיעה... פה לפחות תקבלי אוזן קשבת וכתף תומכת.... אנחנו נקבל הכל...