מה יהיה בפרק הבא

Crossface

New member
מה יהיה בפרק הבא

זה הזמן לכתוב את מחשבותיכם לגבי הפרק הקרוב אחרי ששרדנו שבועיים ללא ג'ק, נינה ודיוויד מה מצפה לנו? בואו נראה אם אתם יכולים לנחש מה יהיה. או שיצליחו להפתיע אותכם שוב.

אני כבר רשמתי שרשור כזה!!!

שעבר לעמוד השני!!! שם תוכלו לראות מה דעתי ושל עוד כמה (אני חושב)

LiveInACloud

New member
אנחנו מתחילים למחזר את עצמנו? ../images/Emo13.gif

באמת היה כבר דיון כזה. חבל שהפורום קצת מת שאין פרק (מה יהיה כשתגמר העונה?) אולי תחליפו סקר? תחיו את תחרות הלוגואים? תעלו גלריות חדשות? שיהיה קצת יותר מעניין

Nino Schibetta

New member
תוריד את הסקין לווינאמפ

cj20

New member
באמת הפורום מת....

בואו נדליק
לזכרו... מתי הלוויה?

למה לוויה?!

חכו יומיים והפורום יחזור להיות תוסס!!! הקטע הוא מה נעשה כשהעונה תיגמר...?! נהפוך למן פורום אוף טופיקי כזה...

Crossface

New member
אנשים

כדי לעורר את הפורום, זה לא רק המנהלים אלא גם של החברים בפורום

נצל"ש: לדן

אני יודע שזה לא המקום לדבר בקשר לדברים בין שנ אנשים אבל אתה פשוט לא עונה למסרים החשובים שאני שולח לך אז בבקשה תענה להם

Crossface

New member
אם הוא לא עונה

אז הוא לא ראה, או שאין לו תשובה או 101 דברים אחרים אני מבקש דברים אישיים להשאיר במסרים

תקשיב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם אני רושם פה זה אומר שאם הוא לא ראה פה הוא כן יראה ואני לךא ירשום דברים אישייים פה יותר אני יודע שאסור ברור????? יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Siriusnip

New member
אוקיי, תירגע דחוף!!../images/Emo15.gif

אתה לא מבין, לא מכניסים שום עניינים אישיים, אם אתה יודע אזז מה אתה כותב פה את זה?!?!@!?! תפסיק לשאול דברים אישיים בפורום על "איפה דן?!?!?!" ו"למה דן לא עונה לי?!?" תפסיק, זה מתחיל לעצבן, ועד כשאביחי אומר לך אז אתה מתפרץ עליו... אזהרה ראשונה: תרגיע את עצמך!

Crossface

New member
קודם כל

הגישה שלך לא מקובלת עליי בכלל לא כלפיי ולא כלפי כל אחד אחר ותגובה קיבלת מדן, אז אני חושב שאני לא צריך להמשיך

למעלה