מה יהיה בסופנו

דווידו

New member
מה יהיה בסופנו

אנחנו נתונים כולנו, לחסדים של הזמן.. יום אחד, כולנו נעלם. יש אנשים שמסרבים לקבל את האנלוגיה הזו.. אותם אנשים, מנסים להקל על עצמם, בדרך ללא חששות, חרדות.. אותם אנשים "מאמינים".. כאן נשאלות מיספר שאלות 1. מה אתם חושבים, שקורה בסוף? - האם זה הסוף המוחלט?.. או שאולי יש משהוא לאחר שנעלם ?

לולי11111

New member
אני לא מקדישה לזה מחשבה

מהסיבה הפשוטה כשהכל יגמר, מימלא לא אהיה כאן לדעת איך נעלמתי או איך זה אחרי ההיעלמות אז מה איכפת לי מה ואיך זה יקרה מימלא בסופו של דבר, מתישהו זה יגמר ולא משנה למה ובגלל מה

אל עפר תשוב, זה בטוח../images/Emo8.gif

אבל אם היית לא משהו קודם, תחזור להתגלגל פה בתוך שנה. רק צדיקים גמורים עולים לגן עדן-סופי. תתבשל עד שנה בגיהנום-לייט, ואודרום-חזרה לכדור הארץ, אולי בתור חזיר, אם חמדת שוקולד חלב קודם. ככה, כשתאכל 10 ק"ג חרא ליום, אולי תלמד לקח...

דווידו

New member
מה זה גן עדן../images/Emo189.gif ,ומהו גהנום../images/Emo190.gif?

האם מישהו מכיר או שמע על מישהו שהיה שם שיכול להגיד שיש דבר כזה ואיך זה שם עם ביכלל? למה מדברים על דבר שאין איש יכול לדעת אם יש בכלל

darkblue1

New member
לא אכפת לי להיות העפר

מתחת לקרואטית ההיא..מדוברובניק

מה יהיה, יהיה../images/Emo13.gif

מ'כפת לי
בלוא הכי לא יכולה למנוע את זה. אם מישהו מכן יפגוש אותי אחר, אם יש בכלל אחר כך, ספרו לי. אני רק יודעת דבר אחד, שאם יש אחר כך, אני רוצה להיות עם זוגי מהרגע הראשון, כבת זוגו. בעקרון, הדבר החשוב שאני עובדת עליו כבר הרבה שנים, זה לדאוג לזה שהתולעים לא ישכחו אותי. אני אהיה להם חגיגה אמיתית

אנאהיא

New member
במקרה קראתי השבוע מאמר

לגבי הגילגולים שאדם עובר בחייו ולגבי קיומו. המושג "קיים" קשה להגדרה, מאחר והקיום למעשה הוא נקודת ההשקפה של התודעה שלנו. אנחנו קיימים, אך הישויות שלנו כתינוקות, כילדים/ות וכנערים/ות אינן עוד, מבחינה מדעית אין בגופנו תא אחד שהיה שם כאשר נולדנו, מדוע שנאמין משך עשרות שנים שאנו אותו "אחד"? ישות התינוק שהיינו בעברנו הרחוק "מתה", כך גם ישות הילד והנער, אולי כעת אנחנו ישות אחרת לגמרי? אין לנו מושג מה קורה בסוף, ואם אכן זה באמת הסוף. ישנן עדויות וסיפורים אינספור לגבי גילגולי נשמות, חלקם מדהימים ומעניינים, לנו כרגע קשה כמובן לוודא את אמיתותם, אולי במימד אחר, במידה וקיים, נבין יותר .

גבי 26

New member
אני מתמקדת

בעיקר בלחיות את החיים היום, כאן ועכשיו. בהנאה המירבית המתאפשרת לי

למעלה