מה יהיה במקום גברתי הנשיא?
P p_nurit New member 10/7/06 #3 תודה, על מה זה? ושאלה נוספת פלישה נהיית מרתקת מפרק לפרק. קראתי פעם שהיא בוטלה זה נכון והאם קטעו אותה או דברים יתבררו?
תודה, על מה זה? ושאלה נוספת פלישה נהיית מרתקת מפרק לפרק. קראתי פעם שהיא בוטלה זה נכון והאם קטעו אותה או דברים יתבררו?
ק קובי221 New member 10/7/06 #4 נכון, היא התבטלה לאחר עונתה הראשונה שמכילה 22 פרקים. בנוגע להם דברים יתבהרו- אני לא יודע כי אני מעדיף לצפות בקצב הארץ.
נכון, היא התבטלה לאחר עונתה הראשונה שמכילה 22 פרקים. בנוגע להם דברים יתבהרו- אני לא יודע כי אני מעדיף לצפות בקצב הארץ.
D DevilGirl92 New member 10/7/06 #5 אגב גברתי הנשיא איך הם יכולים לסיים את הסדרה ככה?! עזבו שהם לא ידעו שהסדרה לא ממשיכה לעונה נוספת אבל גם בשביל פרק לסיום עונה.. אארג. אני עדיין בעד שניית'ן יהיה נשיא
אגב גברתי הנשיא איך הם יכולים לסיים את הסדרה ככה?! עזבו שהם לא ידעו שהסדרה לא ממשיכה לעונה נוספת אבל גם בשביל פרק לסיום עונה.. אארג. אני עדיין בעד שניית'ן יהיה נשיא
S snier1991 New member 10/7/06 #6 הסיום היה מבריק ככה צריך לסיים עונה אבל ככה בדיוק לא צריך לסיים סדרה עם כל כך הרבה מתח וטעם של עוד במיוחד כשאתה חושב שלסדרה היו 11 פרקים
הסיום היה מבריק ככה צריך לסיים עונה אבל ככה בדיוק לא צריך לסיים סדרה עם כל כך הרבה מתח וטעם של עוד במיוחד כשאתה חושב שלסדרה היו 11 פרקים