מה יהיה ביום שאחרי?

Tauwasser

New member
מה יהיה ביום שאחרי?

כל מסיבות הדפש מוד הספיישלים בטלוויזיה הכתבות בעיתונים הספיישלים ברדיו ההופעות הדיבורים יהיה לא יהיה יהיה לא יהיה להגיד להם היי בשדה תעופה יהיה. שואו אפטר שואו פארטי להגיד להם ביי בשדה תעופה ואז מה? הכל ייגמר. ייגמר ה TOUR..והנה עכשיו שיממון של 5 - 4 שנים עד האלבום הבא (בתקווה שיהיה כזה..) ו TOUR שבו הם יחליטו לא לזנוח את ארצנו הקטנטונת. איך חיים ביום שאחרי ההופעה של דפש? :) יש שאיפות? אני מנסה לתכנן פשוט את החיים שלי....אחרי המאורע, זו תהיה ההופעה הראשונה שלהם שאני אראה, לא יצא לי להיות FOLLOWER שלהם ברחבי העולם לצערי.. אבל אני DEVOTED לגמרי! :)

super girl 15

New member
../images/Emo3.gifגם לי זו תיהיה הופעה ראשונה...

ואני עדיין זוכרת את היום שנסעתי לקסטל לקנות כרטיס... ושלא האמנתי שאני יעבור 7 חודשים בציפייה.... אבל עכשיו... ואוו... שבוע..
האמת שיש לי הרגשה של היום שאחרי - שהכל נגמר וזה לא יחזור יותר.. אבל איזה ניגמרררר...?!!?!?!
ני'אמשיך להגיע לכל המסיבות אל תדאגו
חחחחחחח

Tauwasser

New member
ברור אבל הכוונה היא ש..הסיכוי הולך

וקטן שהם יחזרו לפה שוב לעוד הופעה למה אנחנו לא מהמדינות האלה שבכל TOUR כל כמה שנים קבוע הן חלק ממסלול הTOUR ? אוף.

super girl 15

New member
לי נראה שאם פה בארץ יילך להם טוב...

אפילו טוב מאוד! הם לא יפספסו עוד היזדמנות להופיע כאן שוב...
בכל מקרה... בישראל יש להם את אחד ממועדוני המעריצים המסורים ביותר!!

הגר26

New member
אני ואת באותו מצב בדיוק

איך חיים? עם הרבה תקווה וציפייה. אני כל הזמן חושבת על מה יקרה אם הם יודיעו עוד כמה זמן שהם מתפרקים סופית. וזו לא הנחה לא סבירה. אז קודם כל, ברור שאני אודה לכל כוח אפשרי שקיים, שהביא לי את האפשרות לראות אותם באיזשהו שלב של חיי ולא לסיים אותם בידיעה שפיספסתי. אבל מעבר לזה... מה ישאר? האם אני אמשיך לאהוב אותם בצורה כזו טוטאלית כמו עכשיו או שעם הזמן זה יעבור? איך חיים אחרי? עם זיכרון מדהים, נראה לי, ועם המון תקווה שיהיה עוד

Tauwasser

New member
האמת שבנוגע להתפרקות אני אופטימית

אחרי הכל, הם עשו פרוייקטי סולו כל אחד בנפרד מבלי להתפרק כלהקה ככה שהם יכולים להמשיך במסגרת דפש לעד.. ובמקביל להיות בסולו ולעשות את הקטע שלהם. אלא אם כן מדובר על מקרה שנמאס להם לעשות מוסיקה לעד..ולפרוש לגימלאות :) נהה, אין סיכוי שזה ייקרה, יש לנו לפחות עוד איזה 20 שנה להנות מדפש אם רוג'ר ווטרס יכול לפזז על הבמה בגיל מופלג כאילו הוא אותו מחוק LSD מהסבנטיז... אז בטח שהם יכולים.

הגר26

New member
אני לא כ"כ אופטימית...

הם ימשיכו לעשות מוזיקה, גם בנפרד, כמו הביטלס כזה, אבל אני חושבת שאם כבר הם יעשו עוד דיסק אחד וזהו

super girl 15

New member
../images/Emo189.gifדפש מוד זה לכל החיים!!!

אני בטוחה שגם יקרה מצב שעוד כמה שנים הם יתפרקו... אנחנו לא ננטוש את אחוות הדפשיות...

למעלה