מה יהיה איתנו.....

ivan iLG

New member
מה יהיה איתנו.....

אני מזה מיתבאס בזמן האחרון... היום אני נימצא בתקופה של גימגום קשה, זה בא לי בתקופות כמו לכולם פה, והיום היה לי שיחה שכל מילה גימגמתי, אבל ממש כל מילה.... אני זוכר ליפני כמה שנים עוד כשהיתי בתיכון היו לי חברים בבית ספר שלא ידעו ביכלל שאני מגמגם, והיום אין אף אחד שלא יודע... זה לא שאני מיתבייש בזה, מיבחינתי שיהיה לי כתוב על המצח "מגמגם" אבל זה פשוט מפריעה לי כל כך ביום יום אני מסיים השנה ת'תואר הנדסאי - הפקות דפוס ועיצוב גרפי ןכבר היום אני מתחיל לעבוד מהצד עם לקוחות, והגימגום הזה,,, , בא לי ליפעמים לישבור לו את הראש :) אני מרגיש שאני לא מסוגל לבטא את עצמי עם הרעיונות העיצוביים שלי כלפיי הלקוחות שלי... ואני פוחד לנסות גם, אני פוחד לא להבריח אותם :) אשמח לקבל תגובות מה שמנחם אותי זה שבגן העדן לא תיהיה לי את הבעיה הזאת :)

אני1989

New member
כנס...../images/Emo26.gif

אתה יודע, מה שאהבתי בך, זה שלמרות שאני רואה שכואב לך- עדיין שמת חיוכים כאלה :) בכל משפט..וזה ממש גרם לי לחייך ולהגיד.. יאללה..יהיה טוב! באמת! לדעתי, אתה חייב לפתוח את עצמך..אתה חייב להוציא את הראש היצירתי שלך החוצה!! אין מצב שאתה תשתוק ולא תגיד ללקוח את הרעיונות שלך! ברור? אני בטוחה שזה יזרום לך..פשוט תחשוב טוב.. אממ...אני יודעת שזה קשה להגיד את זה, אבל אני בדיוק במצב שלך..ואני אומרת את זה לעצמי כל יום.. לי יש מין בעיה כזאת, שאני פשוט נרתעת לבקש בטלפון את מי שאני רוצה..אז יוצא שהמון פעמים אני לוקחת, מתקשרת, ומנתקת לפני שהם עונים.. :/ עצוב..כן. אבל בזמן האחרון, אני פשוט לא מוותרת, ולפעמים לוקח לי זמן להגיד מה אני רוצה..אבל בסוף זה יוצא..ואני חייבת להתגבר! אז..שפוך את היצירתיות! שהיא לא תשאר רק בתוכך! אל תשמור הכל לעצמך! שתף אחרים!
וחוצמז'ה טיפ קטן שלי, להיות רגועים. במשך כל היום. אם מעצבנים אותכם- להגיב בנחת..להרגע כל היום.. תוצאה מובטחת- הגמגום פוחת. שיהיה יום רגוע! השתלבות נעימה בפורום :)

למעלה