מה יהיה איתי?

מה יהיה איתי?

נולדתי ב18.1.1987. החיים שלי בכלל לא קלים, לפעמים בכלל נדמה לי שהכל נגדי, עברתי בשנה האחרונה דברים לא קלים, ובשנים הקודמות היה לי גם רע. רציתי לדעת מה צפוי לי השנה? יהיה לי שיפור בחיים? ואם בתיכון שנה הבאה יהיה לי יותר טוב?

F r i d a

New member
לא להתייאש

זה נכון שלא קל לך, התחושה היא שאת נמצאת במלחמה עם הכל, אבל מעבר לקשיים האובייקטיבים, את לוקחת קשה את החיים. את לא סומכת על אף אחד, את צוברת הרבה מטענים, את חושבת שאת צריכה להיות חזקה וזה מקשה עוד יותר, החיים קשים לך ואת לא מנסה להקל על עצמך. נסי לבדוק אם יש מישהו בסביבה שלך שיכול להיות משענת עבורך, מישהו שאת יכולה לסמוך עליו או עליה ולדעת שלא יפגעו בך, אולי מישהו מבוגר יותר, הורה או מישהו מהמשפחה ותקטרי קצת, ספרי כמה קשה לך ותשחררי ממה שיושב לך בפנים. השנה הבאה מופיע טובה יותר גם מבחינה חברתית וגם מבחינה ריגשית. את תרגישי את זה כבר מאוקטובר. את גם יוצרת שינוי סביב הדימוי העצמי ושלך וגם התדמית שלך ואנשים יתחילו לראות אותך באור שונה לחלוטין. נסי לשנות גישה וחפשי את הדרך הקלה ולא את הדרך הקשה. בהצלחה

כבר (לא ) מאויישת

לפרידה הגדולה מכולם! הדברים שכתבת לי נורא עודדו אותי, אך בדבר אחד טעית, יש לי אנשים שאוכל עליהם לסמוך ועליהם אני מפרקת את הרגשות שלי, אומנם הם לא הרבה 3 חברות הכי הכי הכי טובות וכבר בחודשים האחרונים, אני מתחילה לראות שינוי חברתי במעט אצלי, אך גם היסתייגות של חברה מסויימת לקבל אותי, אני חושבת דווקא כי אני מעט פוחדת מהשינוי הזה.

F r i d a

New member
אני שמחה עבורך

וטוב שאת פורקת מהמטענים שיש לך בפנים. תזרמי עם מה שאת, את באמת מקסימה ואני בטוחה שהכיוון הוא נכון ויפעל לטובתך.

למעלה