מה יהיה איתי...

bomber888

New member
תודה

זה ממש בשלבי התחלה... אני בהכרויות דרך הרשת, בדרך כלל זה מתחיל בשיחות במסנג'ר, וזה המצב של זה בינתיים, מקווה שיתפתח.

bomber888

New member
מה יהיה איתי...

לא ישנתי כל הלילה. גם לפני בלילה שבין חמישי לשישי לא. לא מצליח להירדם. רק בשבת ישנתי. הרבה. הייתי בדיכאון חלק מהשבת, אחרי זה התייצב אבל עכשיו אני שוב מרגיש לא כל כך טוב. במוצ"ש התחילו להפריע לי כמה דברים... כל מיני דברים שאני צריך לבדוק שעשיתי בסדר... וזה בנסוסף למה שאני גורר איתי כבר הרבה זמן... מצד שני, הצלחתי לפתח גישה שתעזור לי להתעלם כליל מהמחשבות מהסוג הזה... מקווה שאצליח להפנים אותה. נראה לי אני אנסה לישון כמה שעות ואז אלך לעבודה. עכשיו התחיל כבר חודש חדש, אבל חודש שעבר הפסדתי עשרות שעות עבודה בגלל ההפרעה שהשאירה אותי בבית. נו טוב, עכשיו חודש חדש, מקווה שהפעם אצליח לנצל את רוב השעות בו. יש לי כמה תוכניות לתחילת חודש הבא, לעשות משהו שרציתי הרבה זמן עם הכסף (וזה לא לקנות סמים). הכרתי לא מזמן מישהי חדשה, אני מקווה שיצא מזה משהו... חביבה ונחמדה, זה כבר טוב.

אמא11

New member
בומבר יקר מאד../images/Emo23.gif

אני מקוה שהלכת לעבודה ותקרא הודעה זו שלי רק בערב. אכן שבוע חדש, חודש חדש והזדמנות להתחלות חדשות. מקוה שתעשה משהו נחמד עם הכסף, ובנושא הסמים - סורי שלא הבנתי שזו בדיחה. האם אנחנו יכולים לעזור במשהו? בהצלחה בכל תמי

bomber888

New member
היי תמי

העבודה רק ב-9, נראה אם אני אוכל ללכת... בנוסף למה שכתבתי, עוד משהו מעיק עליי מאוד עכשיו. אבא שלי משגע אותי בעניין מסויים. אני מרגיש שהוא עושה הר משום דבר, בגלל שיש לו "טראומה" ממצב שהייתי בו בעבר והוא מקשר אותו למשהו מסויים, אז היום לדוגמא התעורר משהו בנושא, וזה פשוט משגע אותי כמה שהוא מגזים. זה עושה לי ממש עצוב היחס הזה לדבר. במקום להניח לזה, אז הוא בא אליי ועושה מזה עניין במטרה שהיא לעזור בעיניו, אבל מקום זה הוא גורם לי לדיכאון רציני. זה ממש עושה לי רע. בא לי לעזוב את הבית. נשבר לי. למה לעשות רע? למה אי אפשר להניח לדברים? למה לעשות עניין מכל שטות? הואלא יודע לאיזה צער הוא גורם לי כשהוא מעלה את זה. בא לי לבכות למישהו, ואני לא יודע למי. חלאס, תעזבו אותי בשקט, תפסיקו לחשוב שאתם יודעים מה גורם לבעיות שלי, כל הזמן מקשרים בין דברים ומאשימים דברים במצב שלי, בלי שיהיה באמת קשר, רק כי ככה זה נראה מבחוץ. מה אני אמור לעשות? ללכת לחיות לבד? בשכירות? כבר שקלתי את זה בעבר, וזה ירד מהפרק כי המצב התייצב, אבל עכשיו, כששןה מעיקים עליי, אני מתחיל לחשוב על זה שוב.

אמא11

New member
היי שוב

הודעה אחרונה לפני שאני רצה גם כן לעבודה. אולי בתור התחלה תתארגן ותצא לעבודה. לגבי מגורים מחוץ לבית, אני מניחה שיש מקום לחשוב על כך ברצינות אבל לא בזמן של כעס וגם לא כרגע כאשר אתה לא במיטבך, אלא כאשר טיפה תתחזק. אני מבינה עד כמה ההתעקשות של אבא שלך מעציבה אותך אבל הוא עושה זאת מאהבה ואכפתיות. אולי הידיעה הזו תקל עליך קצת. חיבוק גדול. אני חייבת לזוז. תמי

bomber888

New member
תודה

טוב, התייצבתי קצת עכשיו... אני חושב שאני פשוט אצטרך להשתדל להתמודד עם הקטע הזה, לעשות מה שאבא שלי רוצה, שזה לא סיפור גדול על אף שזה מפריע לי, לפחות כל עוד אני בבית הזה, או עד שמשהו ישתנה בקטע הזה. וזה שזה מאכפתיות אני יודע, זה לא חידוש בשבילי, אבל זה ברור שהעובדה שמשהו נעשה מאכפתיות לא תמיד אומרת שהוא נחמד כל כך או נכון בכלל. אני אלך עכשיו לעבודה לחצי יום, אם יהיה לי כוח אני אחזור בצהריים, אם לא, אשאר לנוח.

למעלה