מה יהיה איתי?
L limors2 Well-known member 19/12/07 #8 זה היה ניסיון לשירה בציבור ספונטנית../images/Emo11.gif קובי שואל?.................................................................................................................................
זה היה ניסיון לשירה בציבור ספונטנית../images/Emo11.gif קובי שואל?.................................................................................................................................
L limors2 Well-known member 20/12/07 #12 נכון......./images/Emo123.gif נחכה יום, שכולם יראו ויבינו מה צריך לעשות, ואז
E e r a n666 New member 20/12/07 #15 כן אני אסביר.. ליאורה אמרה: "מה יהיה איתי?" נכון? יפה!! עכשיו בשיר "קובי" יש שורה: "מה יהיה איתי? קובי שואל.." אז ליאורה ניסתה משהוא חדש וזה לא הצליח היא רצתה לראות אם מישהו יגיד "קובי שואל" אבל אף אחד לא ענה.. שאלות??
כן אני אסביר.. ליאורה אמרה: "מה יהיה איתי?" נכון? יפה!! עכשיו בשיר "קובי" יש שורה: "מה יהיה איתי? קובי שואל.." אז ליאורה ניסתה משהוא חדש וזה לא הצליח היא רצתה לראות אם מישהו יגיד "קובי שואל" אבל אף אחד לא ענה.. שאלות??
L limors2 Well-known member 20/12/07 #17 זה לא חדש, זה נעשה בעבר! ומאחר שהיה שקט קצת בפורום ניסיתי להחיות אותו עם שירה בציבור, אך התקלתי אתכם עם משפט קצת פחות קל לזיהוי. מסתבר שצריך להישאר לשורות ברורות!
זה לא חדש, זה נעשה בעבר! ומאחר שהיה שקט קצת בפורום ניסיתי להחיות אותו עם שירה בציבור, אך התקלתי אתכם עם משפט קצת פחות קל לזיהוי. מסתבר שצריך להישאר לשורות ברורות!
L limors2 Well-known member 21/12/07 #20 נכון../images/Emo11.gif בכל פעם שאני שומעת אזכור כלשהו למשפט הזה, אפילו לא בניסוח הזה, אני ישר קופצת עם קובי שואל!!!!
נכון../images/Emo11.gif בכל פעם שאני שומעת אזכור כלשהו למשפט הזה, אפילו לא בניסוח הזה, אני ישר קופצת עם קובי שואל!!!!