מה טוב בעיר פ"ת?

THE Am

New member
מה טוב בעיר פ"ת?

1) היא עיר בין השקטות שאני מכיר כולם פה רק עברייני צעצוע פעם ב...אני שומע שמשהו דקר משהו וגם זה למזלי לא בשכונה שלי...(בוא נגיד שלפני עשר שנים פ"ת היתה בכותרות עכשיו היא ממש בסדר) 2) כולם אומרים שהחינוך בפ"ת גרוע, אבל אני אומר ההפך, מי שקרא עיתון מעריב בחג פסח יודע שיש 3 בתיי ספר מובילים בארץ(ברנר, בן גוריון, וחטיבת ישורון)...אז אני מבקש לא להשמיץ פה את החינוך. 3) אומרים שפ"ת היא בין הערים שיש לה את הגנים הכי רומנטיים במרכז 4) הפירסומים לגבי שבצור העיר באמת נכונים אז בבקשה לא להגיד שפ"ת לא ירוקה. ועוד משהו אני שמעתי על כמה אנשים שאמרו שהם עברו מהצפון לפה וטוב להם פה רק באמת אני ממש מבקש יותר מקומות בילוי כי זה באמת חסר...תודה :)

אממ

גם תיכון אחד העם הוא לדעתי הטוב ביותר בפ"ת ובין הטובים בארץ. אגב, צריך להקים מרכז של הרבה מקומות בילוי, מקום כזה עם קולנוע בתי קפה וכאלה... יהיה הצלחה גדולה! ואיזה גן ליד

Dana19866

New member
ברנר?? אתה בסדר???

אני לא אשכח שקראתי תבעיתון כתבה ענקית לגבי מזרקים משומשים שמצאו שם!! ואני לא אשכח את הימים שהייתי שם והיו באים ניידות משטרה. אתה בכלל יודע על מה אתה מדבר? מה קרה, שלחו עוד מישהו כדי לחפר על מסכנותה של העיר? רועי.

Dana19866

New member
אם אתה לא יודע על זה סימן

שבחיים לא הייתה שמה. אם כבר תיכון עמל ב', בן גוריון, אחד העם, אלו תיכונים טובים בהרבה, חבל סתם זרק בגלל שמדברים על "ברנר" רק כדי ליפות את הדברים של העיר, גם את התיכון הזה אתה מוסיף לרשימה די מוגזמת של מצויינות. אני לא מאמינה לך, מצטערת.רועי.

THE Am

New member
עמל ב' הוא היה נחשב לטוב

עכשיו הוא תיכון לילדים שמשחקים אותה חכמים

NYMets Man

New member
ואת יודע כי אתה כל כך חכם!

אני כבר רואה מטאליסטים עם וודקות מביאים לך מכות, ככה לפני חמש שנים [:... עאלק חושבים שהם חכמים... בדיחה

Dana19866

New member
למה? דיברת איתם?

שוב שטויות. אף אחד לא משחק, יש שם מסלול מסויים וכולם רוצים להצליח. חבל לחרטט.

THE Am

New member
אני שמעתי

שעמל ב' ככה.... ברנר הוא אחד התיכונים הכי טובים שיש בפ"ת זה אני מוכן להעיד

NYMets Man

New member
אני אמרתי שברנר רע יאללה!!!!!

אני לא מבין מה הבעיה שלך לעזאזל?! או שאת לא יודעת לקרוא או שאת לא יודעת הבנת הנקרא או שאת לא יודעת לשרשר אני לא יודע מה הבעיה שלך כבר! רשמתי שזה שברנר אחד מהתיכונים הטבים בארץ זה מעלה גיחוך... יא אללה תלמדי לקרוא בת כמה את? 6?

מיכל שב

New member
מי צריך מים כדי להרגע?../images/Emo12.gif

חברים, הודעות כאלה - מקומן במסרים. ואם יש בעיה - אני כאן!

Dana19866

New member
זה לא קשור לשאני לא יודעת לשרשר

כל הזמן יש לי הודעות שגיאה וכל פעם מחדש אני עושה העתקת של ההודעה כדי לשמור אותה לפני שאני שולחת כי אני יודעת שזה יעשה לי הודע ת שגיאה, אבל עצם זה שצריך כל פעם למצוא את השירשור הנכון.. אז אחרי כמה פעמים אני כבר לא שמה לב למי כתב מה, אלא פשוט קוראת וישר שולחת.

Dana19866

New member
בואנה תרגע אז יש לי בעיה במחשב

שירשרתי לשני THE Am . זה קורה אחרי הפעם החמישית שממנסים כל פעם לשלוח לפורום הודעה וזה מראה הודעת שגיאה. בפעם החמישית של הניסיון אפשר לעשות טעות!! מה הקשר לגיל? תרגע... רק אל תבכה...אל תיקח ללב.. תמשיך הלאה.. זה רק פורום.. תהיה חזק תתגבר ותתבגר אני בטוחה שתצליח. נראה לי..

למעלה