מה טוב בטכנולוגיה ?

itsikd

New member
מה טוב בטכנולוגיה ?

אם הטכנולוגיה מביאה איתה גם דברים רעים מה בעצם רע בלחיות כמו פעם

דז

New member
איציק אני איתך

למה צרייך את כול הזבל הזה , עכשו שנינו לאות מחאה נסגור את המחשב , תמיד מתחילים גדול בקטן , ובאותה הזדמנות נסגור גם עיתון ורדיו וטלויזיה , ותמקרר , ותמכונת כביסה , ותמזגן! . מה אתה חושב על זה ? נו באמת נויה { אולי אני נשמעת רעה , אבל כלום אישי בכלל~! }

itsikd

New member
אחלה

אני ואת על אי בודד בלי טלויזיה או רדיו (הרי כל הזמן רואים שם אלימות ושאר שטויות) נהנים מהטבע עצמו ללא כל הריצה המטורפת אחרי כסף וכבוד הטכנולוגיה העלתה את רמת החיים אבל מה טוב ברמת חיים ?? המחשב הטלויזיה ושאר ההמצאות זה מה שחשוב לנו להרגיש טוב עם החיים שלנו ?? לפני מאה או אלף שנים אנשים היו פחות מאושרים ?? אז יאללה אחותי אני ואת עולים על במטוס הבא לאי בודד ונעלמים מכל הטכנולוגיה הזאת

דז

New member
נקדים את המאוחר

רק איך נגיע לאי הבודד בלי טכנולוגיה ? .

עוד אחת

New member
הטכנולוגיה לא הביאה עמה דברים רעים.

הדברים הרעים הם שהביאו את הטכנולוגיה. למה שאם תבדקו טוב-טוב בהסטוריה, תגלו שאת מרבית המכשירים הטכנולוגים המציאו במקור כדי שיעזרו במלחמות. אם לא היתה מלחמה - לא היו ממציאים אותם, ויתכן שהיינו גרים היום בבקתות-קש וחושבים שהעולם שטוח.

itsikd

New member
בואי נבדוק

בשבילך איזה מלחמה המציאו את הטלפון הסלולארי ?? או את הטלויזיה ?? למה אדיסון עבד הרבה שעות על פיתוח נורה ??

הכל בעיני המסתכל

לשאלתך יש כמה של פנים שאפשר להסתכל עליהם... מצד אחד אין ספק שעם פיתוחה של הטכנולוגיה שיפרנו את איכות החיים שלנו ולמעשה אף מצאנו דרכים להביא לכך שהקיום היומיומי שלנו יהיה קל בהרבה מזה שבעבר אם זאת אין ספק שעם הטכנולוגיה כנראה שהבאנו על עצמנו אסונות לא מעטים, ייתכן למעשה שאת סופם של החיים על פני הכוכב הזה הבאנו בקידום הטכנולוגי שהרי הרג הדדי הוא פרי פיתוחה של טכנולוגית הנשק והגדילה בחור באוזון היא אשמתו של האדם על כך שלא מסוגל הוא ללכת ברגל ממקום למקום אלא רק עם כלי רכב.. שאלתך תענה בצורה שונה מאדם לאדם שהרי חלקנו לא רואים את חשיבות העתיד...(שבו הם כבר לא יקחו חלק) ולמעשה יעדיפו להקל על עצמם ככל האפשר גם במחיר הגבוה ביותר, חלק אחר אולי יסכים שהטכנולוגיה היא אולי דבר רע לעיתים אבל לכולנו ידוע שלמערבולת הזו כנראה שכולנו נסחפנו וכנראה שלא ניתן כבר לצאת.

haloshadow

New member
להשתלט על העולם!!!

דעה אישית (מבוססת על פילוסופיה של סרטים מצויירים): תפקיד הטכנולוגיה הוא לעזור למין "הומו-סאפיינס" להשתלט על העולם!!! ויותר מזאת: להתפשט לכל עבר ולכבוש כל פיסת יקום!!! ההגיון שברעיון: גם אבן מושחזת היא טכנולוגיה (והיא עזרה להרוג אחד את השני יותר טוב...); השאיפה היא שנוכל לפעול באמצעים מתוחכמים על מנת לשרוד (כמין)אסונות אקולוגיים שקורים מדי כמה מיליוני שנים. כמובן, שיתכן שאנחנו מקרבים את הקץ (זה עצוב) אם נצליח לנסוע בחלל, ניתן לשרוד אסון בכדור הארץ. זו המטרה עילית. לדעתי..

למעלה