מה חשוב לנו באמת?

מזל חי

New member
מה חשוב לנו באמת?

האם אנחנו כבר מתורגלים לחשוב בלוגיקה של.. מה יצא לי מזה? לאן זה יוביל בעתיד? האם ישתלם לי? הסיכוי להפגע קטן/גדול יותר? למה לי בכלל כל סיפור ה..? והאם זה נכון שאנחנו כבר שופטים ושוללים רק בגלל ש.. החכמה לא נשפכת משם? הכסף זה לא משהו שרואים מכאן? האם כדאי לי לבזבז עוד זמן? אולי בכלל זה סתם עוד סיפור? יותר מידי חושבים/ות או יותר מידי מפחדים/בורחים?? האם אנחנו ממהרים להסיק מסקנות רק בגלל שאחרים רוצים לחשוב קצת בשבילנו? עד כמה חשוב לכם לקחת אחריות על הרצון החופשי שלכם ולא לתת לאחרים להחליט מה הוא רצונכם/ן באמת ???!!! לילה טוב
עם חיוך קייצי על אמת

n o g a1

New member
יוווו כמה שאלות../images/Emo13.gif

אולי תשכללי את השאלון ותתני ארבע אופציות לבחירה , אסמן בעיגול... שאלון אמריקאי כזה. הוא אוהב אותה והיא אותו זה נחמד , זה נחמד , זה נחמד אבל האמת היא שהוא פוחד והיא גם כן להיות לבד. אז מה שווה כל סיפור האהבה הזה אם אין בו פרחים וכינורות דביקים שמנגנים... (החברים של נאטשה) ולשאלת השאלות לגבי לקיחת אחריות על הרצון החופשי- אחריות מלאה עד כמה שהמודעות מסגולת להכיל , כלומר - תמיד בערבון מוגבל.

מזל חי

New member
../images/Emo6.gif זה לא אני זה הם

החברים שלי והשיחות האלה שלהם משאירים אותי תמיד עם השאלות שלהם בראש.. מסכימה איתך ואהבתי את השיר המוכר הזה (נו טוב היה לי יום עסיסי הייתי חייבת להרדים אותי ודי!!)

מזל חי

New member
אולי כן ואולי לא

מה שבטוח את חלקם לא אחליף ולו רק בגלל השאלות שלהם

מזל חי

New member
../images/Emo6.gifבוקר אור בוקר טוב

אפשר לענות אחד אחד לא צריך לענות על כולם

רק בגלל החיוך שלך...{ובגללו}

האם אנחנו כבר מתורגלים לחשוב בלוגיקה - ממש לא, זיי לא בריא לתאית ולקמטים. מה יצא לי מזה?....פסים לבנים, קמטים... וסתם לילות הזויים :)) לאן זה יוביל בעתיד?.. למקום סופני של קטטר וטיטולים :) האם ישתלם לי?...עם ביטוח משלים אפילו זה לא משתלם היום. הסיכוי להפגע קטן/גדול יותר?.ץ.גדול וכמה שיותר גדול, זה מדבק. למה לי בכלל כל סיפור ה..? כי נחמד שם לעת מוצא, מטפלים בך, מאכילים אותך ומגלגלים לך :) והאם זה נכון שאנחנו כבר שופטים ושוללים רק בגלל ש..ביבדאי!!! שלילי קטלני החכמה לא נשפכת משם?...{משם נשפכים דברים אחרים, אבל ממש לא "חוכמה"} הכסף זה לא משהו שרואים מכאן?רואים באבוהה רואים..ירוק ירוק ואיש באמצע. האם כדאי לי לבזבז עוד זמן?הוא מבוזבז במילא, יש לך ספרים??? אולי בכלל זה סתם עוד סיפור? שלגיה ושיבעת הגמדים או נעומי והמומיה 4? יותר מידי חושבים/ות או יותר מידי מפחדים/בורחים?? לברוח ללכת לחשוב...קצת קשה כשמחוברים לקטטר על גלגלים .. ______________________________________________________ ושיהיה לנו אחלה בחיים ........:)))))

למעלה