מה חשבתם לעצמכם?

yetush

New member
מה חשבתם לעצמכם?

יאללה חברים, בא לי שרשור של כל הדברים שהיו ב"איך פגשתי את אמא" ולא אהבתם. זה יכול להיות פרקים , סצנות, אנשים, חפצים. בטוח שלאורך הסדרה היו דברים שקצת לא אהבתם. לא?

elad218

New member
5.11, Last Cigarette Ever ../images/Emo120.gif

דבר ראשון, הגילוי עצמו איכזב אותי, כי אף פעם לא חשבתי על הדמויות כעל אנשים מעשנים. דבר שני, הוא נורא חסר טעם לדעתי. זה פרק שתקוע באמצע עונה 5 ואין לו שום קשר לשאר הסדרה; אין שום המשכיות, זה סתם גילוי שעומד באוויר. אז למה זה טוב? זה באמת קטע שבו חשבתי לעצמי "מה חשבתם לעצמכם?!#%?&*!". מיותר לגמרי. אם הייתי צריך לוותר על פרק אחד מהסדרה, זה הפרק, ללא ספק. גם הפרק שבו בארני ורובין נפרדים (5.07, The Rough Patch)... לראות אותם ככה היה פשוט... מבחיל
בכלל, אף פעם לא אהבתי את בארני ורובין כזוג. זה נראה כאילו הכותבים סידרו את זה יותר כדי להוכיח לצופים נקודה (שזה לא עובד – ולכן גם הסוף המזעזע) מאשר משיקולי תסריט, אחרת קשה לי להסביר מה הם חשבו לעצמם. וגם את פרק ההלוויה של אבא של מארשל (6.14, Last Words). כמו שכבר כתבתי כאן, זה פרק שהוא לא בשר ולא חלב – לא מצחיק ולא מרגש, לא קומדיה וגם לא כל כך דרמה. ממש סתמי בעיניי. והצחוקים המוקלטים, אוי, הצחוקים המוקלטים.

OKDeSign

New member
מסכימה עם 511

אני זוכרת שחשבתי שהיו רגעים מצחיקים, ובכל זאת הפרק הזה לא הסתדר לי.. מילא סמים בקולג', לא הפתיע אותי, אבל סיגריות? זה ממש לא התחבר לי טוב. ונו, הוא באמת היה תקוע כזה.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifדווקא אהבתי את הפרק של

הסיגריות. כן היה קצת מאכזב לדעת שכולם מעשנים, אבל הוא הצחיק אותי דווקא.. . והסצנה הסופית שלו הייתה ממש חמודה (כשטד אומר מתי כל אחד הפסיק לעשן סופית) מה שכן, חייבים להפסיק עם הקטע הסיטקומי הזה של הצחוקים ברקע חחח זה באמת משגע

Ayelet 363

New member
../images/Emo45.gifאם כי אני לא זוכרת את 5.07 +

אותי עיצבן כל פעם שצחקו על משהו כמו.... האמת? נגיד בדיחות על קנדים (אני אישית לא קנדית אבל אני לא אוהבת שצוחקים על מוצאים כו').

tritone

New member
נכון

הבדיחות עצמן משעשעות אבל אני לא אוהבת באופן כללי שצוחקים על ארץ שלמה

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאיך את לא זוכרת את 507

הוא... בלתי נשכח.
אולי הדחקת חחח

Ayelet 363

New member
זכור לי בערך משהו על הפרידה, אבל לא ממש מה

שבאמת היה... אולי הדחקתי משהו.

../images/Emo45.gifכל כך פרק בארני השמן../images/Emo5.gif

והסמים... נו באמת. איזה אדם במאה ה-21 שיש לו אישיות \ שכל ינסה בכלל בסמים. הכי מגעיל כשהם בני שלושים פלוס וארבעים פלוס ועדיין "אוכלים סנדביצ'ים".

tritone

New member
הרבה מאוד האמת. קצת מצער

ובעיקר בארה"ב זאת בעיה ממש גדולה. המון המון בני נוער עושים סמים

למעלה