מה חסר לכם

MARMELAD

New member
אל תסתכלו על החצי הריק!!!

בסדר... אז אין לכם קוטג´... אבל תראו מה יש לכם ! OREO´S שרק לפני שנה הגיעו לארץ וגם, רק בחבילות אישיות ומעצבנות... HUGGS & KISSES MUSTARD PRETZELS CHEESE POPCORN אני אומר: קוס´אמו על הקוטג´... הייתי מחליף איתכם בכיף. דרך אגב, החלטתי שאני נוסע ללמוד בקולג´ של יוסטון בשנה הבאה. אז עוד שנה וחודשיים גם אני אכתוב בעברית מה-USA בהצלחה לי... MARMELAD

Gefen

New member
לחם שחור טרי ../images/Emo21.gif

וגבינת סקי 5%.... שוק מחנה יהודה בירושלים..הריחות הקולות והטעמים.. המעורב הירושלמי בסטקיית חצות בירושלים... ואמא שלי(:) זה מה שלי הכי חסר... גפן

חסר לי

New member
../images/Emo27.gif אני אגיד לך מה חסר לי ../images/Emo37.gif

חסר לי ישראלים..ישראלים שהם חברים אמיתיים ונאמנים..לבלות איתם ,לכייף איתם ,להעביר זמן איתם,לדבר איתם,להרגיש שהם אנשים איכותיים באמת,לרצות את חברתם עוד ועוד..להתקשר אליהם ולדבר איתם בטלפון או להתכתב איתם דרך הרשת..לעשות איתם חיים משוגעים..להרגיש איתם בבית,לדעת שאני יוצר קשר אם השורשים שלי אפילו אם,אני מתגורר בארץ ניכר, כביכול..אני ומאמין שאני עצמי עונה לכל הקריטריונים והתכונות שאותם ציינתי..אני פשוט לא רוצה להרגיש בודד,אני מעוניין להרגיש השתייכות כלשהי,לקבל לגיטימציה סוף סוף..לגיטימציה כישראלי לכל דבר...אני מעוניין להרגיש רצוי,להרגיש מרוצה שיש קבוצה אתנית בעולם הוירטואלי ומחוצה לו שאליה אני ארגיש שייכות והיא תוכל לספק את כל או אפילו חלק מצרכי בכל הנוגע לחיי חברה נורמליים..אבל ל-א..זה חלום בלהות!!..חלום בהקיץ!!..זה פנטזיה..אילוזיה שבחיים לא תתגשם...לעולם לא!!!!..אני שונה ממכם....כבר 12 שנה אני מנותק מהמציאות הישראלית האמיתית..והיא לא בגדר אוטופיה..אני לא גאה בה בכלל ואני לא גאה להיות ישראלי,ישראלי גאה? יהודי גאה? בדיחת המאה..אוקסימורוניה מושלמת..כל הישראלים הצברים והעולים החדשים שהיגרו מישראל ועזבו אותה במשך השנים..הם לא גאים בישראל..הם מתביישים בה והם נבוכים על כך שהם נולדו במדינה אומללה שאותה כל כך אהבו אבל..מה לעשות..היא איכזבה אותם קשות..אילצה אותם להגיע למסקנה שפשוט אין מנוס מהרצון לחפש חיים טובים יותר בארצות הגויים הנאורות יותר שבצפון אמריקה.. לברוח כמה שיותר מהר ,לסגת מהמציאות הישראלית האמיתית הדוחה,הגועלית, העצבנית,האגרסיבית,התחמנית,המתנשאת,השחצנית,הערסית והמעוררת סלידה.. היא לא מתאימה בשבילי ובשבילם..אנחנו יוצאי דופן..אני אתגרש מהמציאות הזאת באופן טוטאלי החל מהיום על כל המשתמע מכך...נמאס לי ממנה..אני מתנתק ממנה לצמיתות..אני שורף את הדרכון הישראלי שלי...חשבתי שההתחברות שלי לרשת הישראלית משמעה התחברות עם הישראליות האבודה שלי והשורשים שלי..בולשיט...האינטרנט הישראלית רק גרמה לי להרגיש כמה שאני לא שייך למולדת יותר..אני אאוטקאסט טוטאלי פה..הלוואי שישראל הארורה ביחד עם כל אוייביה הערבים יילכו לעזאזל ויכחדו מעל פני האדמה..שיבשלו טוב טוב ת´דייסה המלחמתית שלהם עד אין סוף..שיקיזו אחד לשני את הדם עד הטיפה האחרונה..אני בסה"כ רק בן 20..להורים שלי אין מושג עד כמה אני מודה להם שהוציאו אותי ואת עצמם ואת אחי ואחיותיי מהגיהנום הישראלי לפני 12 שנה....רוב הגולשים הישראלים באינטרנט,רוב חברי הפורומים באלפיהם וכל המצ´וטטים הם מיקרוקוסם מושלם של החברה הישראלית הרקובה והנבובה.. כל החבר´ה הישראלים רובם ככולם: סנובים,מגעילים,צבועים,מפונקים,חומרניים, עצבניים,קטנוניים,תחמנים,מטורפים,תאבי בצע,שטותיים,אגרסיביים,תופסים פוזות,שקרנים,גזעניים,דו פרצופיים,דפוקים,ערסים,כלומניקים..שתתפוצצו כולכם הלוואי..חארות..חלאות המין האנושי..כולכם..חבל..הכל יכול היה להיות אחרת..אני בטוח שחוזי המדינה מתהפכים בקברם יום יום לנוכח מצבה האומלל והמביש של מדינת היהודים מודל 2001..גם אני הייתי מתהפך בקברי מאותה סיבה.."אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת"??.. הצחקתם אותי

תותי-בת

New member
תגובה אילו רק היה לך קצת יותר כבוד... הכל היה נראה אחרת, מקווה שתשתנה מתישהו, למען עצמך, המשפחה שלך, החברים שלך, וכלל הסובבים אותך. לא חשבתי שקיימים עוד אנשים כמוך - אבל כנראה שטעיתי. ליאת - יהודיה גאה! ישראלית גאה! שאין לה ארץ אחרת גם אם אדמתה בוערת! ותאמין לי שהיא בוערת!!!!! אה ועוד משהו קטן לך ולכולם פה בפורום - קנדה אמנם בגדר חלום של לעבור לגור שם לשנה שנתיים או לכמה שנים.. "לראות עולם" כמו שאומרים - אבל אני ממש לא רואה את עצמי בונה שם את החיים שלי, מצטערת, לא מסוגלת, כמה שאני לא אסבול פה אני בחיים לא אוותר על ישראל עם כל המגרעות שיש בה.

Gefen

New member
יש משהו בדבריך..אבל... ../images/Emo34.gif

שלום לך! המכתב שלך מאוד קשה לקריאה... ועצוב אפילו. לצערי אני מסכימה עם חלק מהדברים שכתבת - דברים שישראלים רבים היו רוצים לשנות בחברה הישראלית. עם זאת נראה לי שאתה באופן אישי חוית כמה חוויות מאוד שליליות הנוגעות לישראלים פה באינטרנט ואולי מכאן זה בא לך - האגרסיה, השנאה הזאת.. הקללות האלה שמקומן בוודאי לא כאן... אז רציתי רק לאמר לך שאני מצטערת על הנסיון האומלל שהיה לך.. ויותר חשוב-שאם יודעים לעשות שימוש נכון באנטרנט ובוחרים באופן בררני עם מי לדבר - אתה יכול להגיע לאנשים נפלאים..איכותיים..וכן...ישראלים..!!! אני אישית חיה בארה"ב שנה.. לא ירדנו מהארץ אבל בעלי עובד פה ונשהה פה עוד שנה מינימום. נכון שהחיים פה שקטים יותר, האנשים רגועים יותר, אדיבים הרבה יותר..השירות פה נפלא בכל מקום..יש חנייה בשפע.. הכל גדול מרווח ואין לחץ ופקקים... אבל.... זה גם אנמי משהו... חיוור... רחוק מאוד מההוייה הישראלית..מהחום הישראלי..שבא, מה לעשות, גם עם טמפרמנט ים תיכוני צבעוני ורעשני משהו.. אני אישית לא רואה עצמי חיה כאן ומגדלת את ילדיי פה לנצח.. למרות הקושי והמגרעות..בשורה התחתונה באמת אין מקום בעולם כמו הארץ. אבל אתה..שגדלת והתבגרת בארה"ב...אולי אתה לא ממש מבין על מה אני מדברת.. בכל אופן אני מקווה בשבילך שתצליח להיפטר מהאגרסיה הזאת שיש לך כלפי ישראלים כי המפסיד העיקרי...יהיה אתה. בהצלחה גפן

einnor

New member
כמה מרירות כמה....

ממש חבל לי . לישראל יש גם קצת הישגים עם השנים לא הכל רע פה . פעם מישהו אמר לי שאם מתעצבנים עלייך זה סימן שאכפת ממך (אחרת בכלל לא היו טורחים לכעוס ) .. כנראה שזה תופס גם לגבי מדינה .

MARMELAD

New member
תגיד לי ! מה עובר עליך בדיוק ?

תקום, תשטוף פנים, תצא מהדיכאון שלך. מה כבר ייצא לך מהעצבים האלה? אתה תמשיך להתעצבן ולהתרגז והעולם ימשיך בשלו. ככה זה YOU KNOW טרגדיה של אחד היא צללית מעורפלת בחיים של מישהו אחר. קום תעשה משהו עם החיים שלך תחפש חברים תאהב תזיין תצחק הרבה תראה טלויזיה תמצא עבודה תצייר ציורים תקנה חתול ותקרא לו גארפילד הכל יהיה בסדר תאמין לי. been there done that. בהצלחה

למעלה