מה חסר לכם

carolin

New member
מה חסר לכם ../images/Emo35.gif

אז נכון שעוזבים את הארץ בגלל איזו שהיא סיבה,אבל אני יודעת שתמיד מתגעגעים למשהו או תמיד חסר משהו שיש רק בארץ. לי למשל חסר החומוס,נכון שאפשר למצוא פה אבל הטעם של החומוס בארץ אחר!!! וד דבר שחסר לי זה ספרים, שלא תבינו לא נכון מעולם לא הייתי תולעת ספרים אבל לדעת שאין לי אפשרות לקנות אפילו עיתון!!!ותאמינו לי שהפכתי את העיר בחיפושים.יש פה חנות שמוכרת ידיעות אחרונות או מעריב המחיר:60ש"ח!!!אסטרונומי!!! טוב,אז מה הכי חסר לכם?

תותי-בת

New member
תגובית אתה תמיד יכול להיכנס לתפוז - ולקרוא את החדשות... או לאתר של ידיעות אחרונות.. או לזה של מעריב.. או לשל הארץ... לא חושבת שאתה צריך לשלם כ"כ הרבה כסף.... ולי בינתיים לא חסר כלום חוץ משלום - כי בינתיים אני בארץ! ../images/Emo9.gif בריאה עליך, ליאת.

carolin

New member
אני בחורה....

את צודקת שיש שפע אתרים ואני בהחלט משתמשת בהם אבל חדשות לא תמיד זה מספיק,ספר טוב או מאגזין מעניין עדיין אי אפשר להשיג דרך האינטרנט. חו"לניקים:למה אתם מתגעגעים?

אני מתגעגעת....

לטעם הזה של הגלידה .... סנוקרסט... טנט נוגה... שטראוס... נו ההוא עם הבננה מצופה שוקולד, וחבל שאי אפשר לייבא לאמריקה, חייבים ללמד אותם פה איך מכינים גלידה....

danistar

New member
מורני ... שאנחנו נלמד ..

שהאיטלקים ילמדו את כל העולם ,, אין כמו הג´לטי שלהם !!

DJNYC

New member
רשימה חלקית:

שוקולד פרה, פיסטוקים טריים חמים מהתנור, בייגלה סומסום, במבה אמיתית, מקופלת, טעמי, במבה, ביסלי גריל, שוקו בשקית+לחמניה פשוטה, מרק עוף של סבתא עם שקדי מרק.

**Blue-Lagoon**

New member
שוקו בשקית נכון שכחתי!!!

בטוח בניו יורק יש במבה של אוסם! אני מצאתי פה :) אה ושכחתי גם חלב שהוא פחות מ100% שומן וגבינת גלבוע... אינ בן אדם מוזר.. אני גרה בפריז ורוצה גבינה מהארץ איכס שונאת את הגבינות פה איכסססססססססס חוץ מזה באמת מעצבן שכל המוצרי חלב פה הם 100% שומן דיאטטי בשבילם זה 50%

הצעדן

New member
את רוב החטיפים אפשר למצוא פה

במכולות המזרח תיכוניות. במבה וביסלי יש לפעמים גם בסופר ליד המוצרים היהודיים. גם שקדי מרק. ואפרופו בייגלה - לי חסר טוסט הגבינה שהיה באונ´ בארץ.

J0

New member
הכי חסר לי

לדבר בעברית להרגיש שאני שיכת למדינה

**Blue-Lagoon**

New member
הים :)

אי אפשר אחרי שכל החיים שלי לגור 2 דקות מהים לעבור לעיר שהחוף הכי קרוב אליה הוא בערך 3 שעות נסיעה!!! חוץ מזה שנראה לי שהכל מצאתי פה יש פה במבה של אוסם מלוואח שקדי מרק של אוסם אממ עיתונים קוראים באינטרנט ספרים, תמיד יש מישהו שבא או נוסע לישראל אז מביא אני יודעת מה הכי הכי חסר לי!!!! קרם לשיער של נטורל פורמולה!!!! הצרפתים האלה.. לכולם יש שיער חלק אוף איתם! :) וזהו נראה לי...

carolin

New member
כמה שאת צודקת ../images/Emo45.gif

גם לי יש אותה בעיה לנו הישראליות יש שיער שמה לעשות צריך חומר חזק אבל באמת חזק,ופה כבר מזמן הרמתי ידיים ואני פשוט התרגלתי והפתרון שמצאתי הוא:לגזור לגזור לגזור...

**Blue-Lagoon**

New member
אני מצאתי פיתרון אחר ../images/Emo13.gif

כל מי שבא לפריז או שנוסע לארץ מביא איתו לפחות שני קרמים וזהו :)

הצעדן

New member
לגבי ספרים בעברית

הפיתרון שלי הוא להזמין מהרשת למשפחה בארץ והם תמיד שמחים לשלוח לי חבילות

Sharon_1

New member
אז ככה...

גרעינים שחורים, במבה (הבמבה של פה היא לא אותו דבר), טוויסט, טעמי, טבעול (מה שמייבאים לכאן זה זוגלובק טבע, ממש לא טעים לי), חומוס (ולא ב- 4.50$ לקופסא), ירקות של הארץ (אין להם אותו טעם כאן, למרות שכבר התרגלנו), מעדן הגולן, חמאה של תנובה, ידיעות בשבת (ולא במחירים מופקעים). אני חושבת שזהו... אה, ומוקה בקרטון...

orly borly

New member
חסר לי

לנו בהונג קונג יש הכל אבל מאוד יקר!!! היום עשינו גחנון!!! יצא מצוין!! מקבלים הספקה מהארץ

WC

New member
אני רוצה, אני רוצה...מלפפון

אה, קטעים עם פינג פונג. בכל מקרה. הגולה הבודדה והקרה (אלק קרה- חום איימים פה)לא השכילה לייצר קוטג´. אין. לא 5% לא1/2% לא כלום. בושה טגם הירקות בגולה מגעילים. או שהם רכים או שהם קמחיים. גועל נפש. WC אני רוצה קוטג´

WC

New member
למה לא מתגעגעים?

לפלאפל. בגולה אין דוכן פלאפל/שווארמה שמכבד את עצמו בלי הכתובית מחממת הלב "כמו בארץ!". לא משנה שגם שמות הדוכנים הם לרוב "פלאפל מאיר" שלא משאיר הרבה תהיות. והאסלה לא אוהבת פלאפל בכלל WC חומוס, צ´יפס, סלט.

**Blue-Lagoon**

New member
אין לכם?!

פחח אצלנו יש פלאפל אממ שיט ברח לי השם ברובע היהודי פלאפל שמחה או משהו בסגנון וכולם שם מדברים עברית ושם יש במבה אוסם!!! למרות שגם מטר מהבית שלי יש... שיהיה אני גם לא סובלת פלאפל גם לא חומוס אז מה אכפת לי?

dada1

New member
אגב כמו בארץ...

זה אומר שהפיתה הולכת להקרע (תאמינו לי מנסיון)

הצעדן

New member
תחפש מלפפונים פרסיים

בחנויות המזרח תיכוניות או הארמניות

למעלה