מה חסר במשחק המנג'ר?!

sok777

New member
מה חסר במשחק המנג'ר?!

שרשור צחוקים. קצת ציוניות על מה ש"חסר" במשחק. אז מה חסר כדי לעשות אותו יותר ריאליסטי? הנה כמה שלי: * חסר במשחק אפשרות לשחד את השופט, במידה ואתה משחק בליגות הבאות: כלהליגותבאפריקה, ליגה לאומית בישראל. * חסרה אפשרות שהבעלים יהיה מאוד "סימפטי" כלפי שאר הקבוצות ויהיה גם ראש ממשלה. כמובן, רק אם זה מילאן. * חסרה אפשרות שיעקב שחר ישלוט בליגת העל וינהל גם את ההתאחדות ולא רק את מכבי חיפה.. אתם יודעים, בלי זה, זה לא באמת ריאליסטי..

mongol1

New member
אם כבר מבחינת ריאליזם.

1.חסר התערבות של עוזר מאמן במשחק. למשל העוזר יכול לתת עצות תוך כדי משחק למשל X חלש וכדאי להוציא אותו, או את מי כדאי להכניס במקומו, או שהשחקן הזה לא עושה את הפעולות הרצויות, או לעבור לשיטה ככה וככה לעשות X Y Z בהוראות אישיות. 2.עוד דבר חביב אבל לא מאמין שאפשר לעשות אותו הוא חימום, אם למשל שחקנים עולים בכושר של 100 אחוז למשחק, אז למשל המחליפים עולים בכושר של 80 אחוז למשחק, ואז ברגע שאתה מחמם את השחקן(כמובן לבחור אופציה אם לחמם את כל הספסל) עולה לו היכולת וגם המוראל. עוד דבר נחמד אולי זה משחקונים פנימיים תוך כדי האימונים, כמובן שאנחנו לא נראה אותם בתוך משחק אלא אם כן נבחר את האופציה, אבל לראות את השחקנים באימונים ולא רק לקבל חוות דעת.

sok777

New member
אבל אמרתי אשכול צחוק !!

mongol1

New member
מבחינת צחוק

1.חסר האופציה של לבקש מההתאחדות לבקש עונש אוטומטי לבית"ר על כל התלוננות של מנג'ר נגד גול לא חוקי שהם שמקבלים לטובתך. 2.חסר לי האופציה ששלמה שרף ייצא אוטומטית על אברהם נגד כל הפסד של צ'לסי בליגה, באירופה, באימונים. 3.חסר לי האופציה של להזמין חשפנית לפני משחק רשמי של הנבחרת. 4.חסר לי האופציה של טקטיקה בונקריסטית על שם אלי כהן, קלינגר, גוטמן, בית הלוי. 5.והכי חשוב יומן על שם טון קאנן עם אופציות מעניינות של פן לפני משחקים חשובים.

DrBall20

New member
טוב אז ככה

1. קודם כל, חובה ששופטים יפלו מדי פעם, ושיבעטו כדורים על הקוון.. ואז כל הקהל יתחיל לצחוק, אין... זה דורש
2. חוצמזה, שאולי הקהל יזרוק בקבוקים וזה, במשחקים בליגה הספרדית.. להשתדל לפגוע בשוער
3. כמובן שבמשחקי האליפות בליגת העאלק שלנו, על הקהל לפרוץ למגרש במחצית, דקה לפני הסוף, בפסקי הזמן ובהפסקות בין הרבעים.. כמו כן, אם במהלך המחצית שמביאים איזה מחמיצן תורן לבעוט את הכדור לשער (בפרסומת של ביטוח ישיר) והוא כובש, על הקהל לפרוץ מיידית למגרש, להניף אותו לשמיים, לקרוע לו את החולצה ולרוץ איתה סיבוב אליפות מסביב למגרש
4. בליגה הפורטוגלית תמיד לסמן את העיגול של אחד השחקנים בצורה גדולה במיוחד, שידעו שהולך לצאת ממנו משהו גדול! 5. כנ''ל במחלקת הנוער של בארסה
6. לעשות לשוערים רגליים! זה יסביר הרבה גולים שהכדור עובר דרך השוער!@#!@ 7. באמצע משחקים גדולים, שיפרוץ איזה אוהד למגרש ויקשור את עצמו לקורה. עכשיו, בגלל שאסור כבר לצלם אותם, אז שהמחשב פתאום יכבה את עצמו
(כל הזין חח)

למעלה