מה חסר בחוסר הכרה? מה היא תיקווה? האם אדם יכול לחיות בלי תיקווה?
V Vguru New member 12/5/07 #2 תשובות 1. תקווה היא השילוב המחורבן בין התחושה שברגע ההווה חסר משהו, ומחשבת הסרק שהעתיד יהיה טוב יותר. 2. כולי תקווה שכן.
תשובות 1. תקווה היא השילוב המחורבן בין התחושה שברגע ההווה חסר משהו, ומחשבת הסרק שהעתיד יהיה טוב יותר. 2. כולי תקווה שכן.
ש שנטידווה New member 14/5/07 #8 אין לי שום רצון לנגן כינור ראשון לעומת זאת כשתבין שאתה כנר גרוע אוכל לנוח ממחאותיי על הצרימה שבניגון שלך.
אין לי שום רצון לנגן כינור ראשון לעומת זאת כשתבין שאתה כנר גרוע אוכל לנוח ממחאותיי על הצרימה שבניגון שלך.
E EndOfAllHopes New member 14/5/07 #7 מה חסר? כלום, זה סה"כ תיאור אובייקטיבי של תופעה תקווה היא תלות של המיינד, לדעתי היא משהו שלילי (למרות שהרבה פחות שלילי מדברים אחרים) (בשונה מאמון TRUST) מכאן הניק שלי, (לכן הוא חיובי!)
מה חסר? כלום, זה סה"כ תיאור אובייקטיבי של תופעה תקווה היא תלות של המיינד, לדעתי היא משהו שלילי (למרות שהרבה פחות שלילי מדברים אחרים) (בשונה מאמון TRUST) מכאן הניק שלי, (לכן הוא חיובי!)