מה חדש?

rmgabi

New member
מה חדש?

שלום אנשים לי קוראים גבריאל ברונשטיין, אני כיום בן 22. בעבר הייתי פעיל מאוד בתנועה, במגוון תפקידים. לא עשיתי שנת שירות רשמית בגלל בעיות עם הצבא, אבל נשארתי בתנועה בתקופה הזאת בכל זאת. חושב על לחזור לתנועה (אני ממש מתגעגע לאווירה), אולי בתור מד"ב. סתם רוצה לדעת מה חדש בתנועה, ואיך הכל הולך עכשיו. בזמני הייתי מן סוג של אחראי על השירה בציבור (יחד עם עוד מישהו). יש משהו בסגנון הזה עכשיו? לדעתי זה מאוד חשוב. טוב אני כבר אעבור לבדוק מה חדש פה. תהנו ותזכרו, התנועה היא 100% של הנוער, ולא של הצמ"ר. אל תתנו להם להחליט הכל לבד.

spraizler

New member
אהלן

איפה היית? באיזו מועצה אתה גרת? (או גר) ויש המון מקומות שצריכים מדבים (ראה "מטה אשר") אין שירה בציבור ממש בתנועה, מדי פעם מביאים מישהו מבחוץ אבל זה לא משהו.. אתה מוזמן לקחת על עצמך את העניין :p דווקא נראה לי מגניב וחשוב. יש גם אתר להתעדכן ממנו: www.hatbam.co.il

rmgabi

New member
היי

אני גרתי ב"מבואות החרמון", אבל עיקר ההדרכה שלי הייתה ברמה ארצית (סמינר שינוי ועוד כל מיני דברים). אני לומד בטכניון, ככה שאני מניח שזה יהיה איפשהו באיזור חיפה. בקשר לאתר - אני יודע, מכיר טוב מאוד את האנשים שהקימו אותו, ואף עזרתי בעבר להחזיק אותו (הייתי הראשון שהכניס חומר לספריית הדרכה).

למעלה