מה חדש?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
מה חדש?

מה חדש אצלכם? בעולם?
משחקים חדשים? רעיונות חדשים? משהו?

DDN

New member
אצלי

REALM WORKS - לאחר זמן רב של המתנה, סופסוף יצאה הבטא הפתוחה לתורמים של התוכנה שאמורה לעזור לנהל את המידע הקשור במערכה שלך. והאמת? בינתיים אני מאוכזב. דבר ראשון - אין תמיכה בעברית, בדומה למערכת הHERO LAB שלהם. אפשר היה לצפות שישאירו את פונקציית הטקסט לשליטת מערכת ההפעלה, אבל זה לא קורה. בנוסף, זה מרגיש לי מעט מסורבל.
הצד החיובי? זה עודד אותי להמשיך לפתח את העולם שלי במסמכי אופיס "רגילים".

בנוסף, גילוי ספר הULTIMATE CAMPIGEN שנותן לPATHFINDER כלים לניהול ממלכות וצבאות (דז'ה וו לחוברות הירוקות) גם נתן לי השראה להמשיך לפתח ולכתוב, ובתקווה, מתישהו, גם להצליח להריץ יותר מפגישה פעם בחודשיים.

major mouse

New member
אצלי

משחק בשתי קבוצות: מלחמת הכוכבים בשיטה המדהימה EotE ו-Firefly.

מנסה לדחוף קבוצה שלישית ללו"ז.

בזמן האחרון גיליתי מחדש את עולם משחקי הקופסא/קלפים/קוביות. הקניה האחרונה שלי King of Tokyo, משחק כיפי בו משחקים מפלצות ענק שמנסות להשתלט על טוקיו. קניה הבאה: Small World ו- Gloom.

אם יש למישהו משחק טוב להמליץ עליו, אני אשמח לשמוע.

Sabre Runner

New member
עדיין עובד על מערכה ל-Descent 2nd Edition

בעוד המשחק עצמו הוא משחק לוח Dungeon Crawling חביב, כשפתחתי את אפליקציית יצירת המפות חשבתי רק על מערכה. אז אני מסיט אותו יותר לרוח של משחקי תפקידים ומסתורין ופתרון בעיות בדרך שאינה רק להרביץ להן.

משחק Risk Legacy וכותב את זה כסוג של סיפור מתמשך (פרטים בבלוג שלי). אבל אני כן רוצה לפתוח קבוצת משחק. עדיין בא לי Shadowrun או משהו אפל.

עדיין כותב שיטה ומנסה להביא אותה למצב שלפחות אפשר לבדוק יותר.

למעלה