מה חדש

למה לברווזה שלך יש פרצוף של תוכי?

כי קיפודים לא מתאהבים בברווזות לא "מברישים" לקיפודות. המקסימום יכול להיות טעות של קיפוד אומלל שנתקל במברשת חכמה שנותנת לו להרגיש חום והוא חושב שהיא קפודתו בטעות וגם מבריש אותה. ואם מישהו חושב שירדתי מהפסים. הוא צודק!! אבל אני נוגעת כבר בזברה...וזו היסחפות טוטלית.

magy

New member
למה ירדת?

אולי עלית על הפסים.............? דרישת שלום לזברה.......

פעם לרדת היה רק מהארץ -נפולת

של נמושות קראו להם אפילו. היום כמה משמעויות יש למילה תמימה אחת. אפרופו-"הבאתי לו" פעם זה היה רק טנא מלא ביכורים. והיום.....

שקדי

New member
למה תמיד אני האחרון .............../images/Emo132.gif

לשמוע את כל החידושים וההמצאות??????
אולי אני צריך להסתובב יותר בפורום האחר.........

את זה דווקא שמעתי מבחורה בת 27

גרה באחת השכונות של ירושלים, אמא לשלשה ילדים כבר, ונסעה עם סבתא שלה לטיול אחרי הלידה של השלישי(אולי סבלה מדיכאון שאחרי לידה,לא יודעת). בכל אופן בשירותים של הותיקן ,כן ברומא..הייתה לה שאלה דחופה לשאול אותי, מה לעשות עם הבעל שלה שהוא רוצה ..ואז שהיא מביאה לו...ואני לתומי לא הבנתי מה היא רוצה ממני,ואמרתי שנדבר על זה בלילה ,מאוחר יותר. מה היא מביאה לו? למה ? עם מה?? אח"כ נפל לי האסימון. אז אל תרגיש כל כך לא עדכני.גם אני עודכנתי רק במאי 2000 ,רומא,וותיקן.

בוטנים

הנה הבאתי לך בוטנים אמנם פרחים זה מקובל אך הבוטנים הם טעימים פרחים נובלים בדרך כלל........ מזכרוני החופשי, אולי טעיתי.

שיר מקסים של ז´ק ברל-אני מתה עליו

ומחפשת את הדיסק שלו בצרפתית . אולי מישהו כאן יודע איפה אני יכולה למצוא אותו? את הדיסק , לא את הזמר. חיפשתי אפילו בצרפת. ונאדה! נ.ב. נדמה לי שבעברית שר אותו פרפומר מדהים,יוסי בנאי.

ישראל גוריון שר את שירו של ברל ז"ל

אוחתו אחפש לך דיסק של ז´ק ברל ... היה זמר ענק - בלגי אם אני לא טועה, נפטר מסרטן בגרון.. למה הם מתים כל כך צעירים למה???

שקדי

New member
אם כבר שאלת.............

קבל תיקון מזכרוני החופשי............... הנה הבאתי לך בוטנים פרחים נובלים בדרך כלל והבוטנים הם טעימים אולי פרחים זה מקובל ובייחוד זר שושנים אבל הבאתי לך בוטנים

שקדי

New member
מה שמזכיר לי...................

סיפור אמיתי (נשבע) שקרה אצלנו מזמן עם בת 16 שגילתה להפתעתה שהיא בהריון מחבר שלה ובאה בטענות לאימה ואמרה לה אמרת לי כל הזמן תיזהרי תיזהרי לא אמרת לי ממה להיזהר.................

שקדי

New member
אפרופו זברה.........

בדיחת ילדים מפעם פעם הזברה הלכה בין חיו הכפר לברר אצל כל אחד מה עבודתו הגיע לפר .....שאלה אותו....פר פר....מה העבודה שלך???? ענה לה הפר:תורידי את הפיז´מה אז אני אראה לך...............

למעלה