מה חדש

דור ר

New member
מה חדש../images/Emo39.gif

אם נשבעתי דעי כי אמת אין ליל אוהבים שאיננו נצח ואין נצח ללא אוהבים

יודע דור,

לא תמיד יש לי מה לומר, להפתעתי
קוראת ולא בטוחה שירדתי לעומק המחשבה אבל ללא התייחסות לשיר אלא אליך אומר לך ערב טוב ונעים
מתאים?

עיניים

New member
אין חדש

תן לי את הנצח מקדש האהבה לחלוק בו עימך את ליל האוהבים, ואת שבועתך לדעת כי אמת, כי אין נצח ללא אוהבים. וזה - מה שיצא לי (טרפנטציה של מילים....)

אטיוד5

Active member
טוב שאני תופס אותך

כי רציתי להגיד תודה על השיפור בגידה-->מעילה. (נדחק כבר למטה, ולכן מביא את זה פה.) ועדיין אני חושב שהמילה רמאות היא אנדרסטייטמנט.

אטיוד5

Active member
שיש שבירה של אמון

מעילה מפוצץ מדי. בגידה לא מתאים. רמאות אנדרסטייטמנט. שקר כנ"ל. אולי פשוט מעשה ניאוף? נשמע קצת אופפי, כבד. כרגע לא עולה במוחי שום הגדרה אחרת.

עיניים

New member
אתה מתבלבל

השלמת "ציוד" עושים באפסנאות של "ונוס" בתחנה המרכזית,,,,,

אטיוד5

Active member
גם השלמת ציוד לא נשמע חיובי

וחוצמזה, אם היית עוקב, היית רואה שלא העברתי שיפוט ערכי.

עיניים

New member
ואולי

נאנגלת את העיברית לאנגלית מעוברתת? KNOCK= לדפוק = טוק-טוק ונאמר - טיקטוק או לחילופין - KNOCK-KNOCK ונאמר פשוט ניקנוק

אטיוד5

Active member
עכשיו לא הבנתי בדיוק

את מי מנקנקים ואת מי מטקטקים?
ומה עם הקירנון? מילה מגעילה בעיני. זה סלנג או משל האקדמיה?

ניקנוק וטיקטוק

לא טוב תיאורים טכניים של פעולות מיכניות. המהות לא מריחה בהם שהרי אפשר לטקטק או לנקנק גם את בן הזוג החוקי. ואז נעלם אלמנט ה"קירנון" מילה נוראית אגב. צריך מילה חדשה. שאם לא נאלץ לשוב לבגידה ושוב המולדת וחוזר חלילה..

עיניים

New member
מ ב ר ש ת =======

מ - מעילה ב - בגידה ר - רמיה ש - שקר ת - תכמנות מברשת ובהטייה: "הוא הבריש אותה" "היא הברישה אותו"
עין
מגישה בקשה רישמית בכתב לאקדמיה הישראלית ללשון.

איזה מבריזן הקיפוד הזה-

טעות לעולם חוזרת אמר הקיפוד וירד מהממברשת. איזשהו דיקלום נונסנס שאני זוכרת מילדותי/נעורי. עכשיו אני אזכור אותו אחרת!!!! אבל את עיניים האקדמיה ללשון בכבודה ומלוא תוארה. הרגת אותי עכשיו מ

שקדי

New member
טעות לעולם חוזרת................/images/Emo10.gif

אמר הקיפוד וירד מהברווזה.............

למעלה