מה זה ???

THE WALL 1981

New member
מה זה ???

הייתי מאוד מעוניין לדעת מה תפקיד ה "כיס" מעור עם כדורי העץ בתוכו שמופיע בין הספר למסגרות בחבילה ???

THE WALL 1981

New member
ועוד משהוא...

הייתי שמח לקבל חוות דעת על הסט הזה,האם המקלות של אראמית' נחשבים לשם דבר (לפחות כמו הכדורים שלהם) ? מחירו של הסט כולל הכדורים הוא 500$ שווה את המחיר ??? תודה

lior02010201

New member
קודם כל זה לא מעור אלא מפלסטיק

והוא נראה כמו בקבוק קטשופ. ה"כדורים" (שגם הם מפלסטיק) ממוספרים המספרים מ1 עד 15. יש משחק (או אולי משחקים) שבהם כל אחד מוציא לעצמו מספר (שמסמל כדור לפי המספר) וזה הכדור שלו ואם אני לא טועה הוא צריך לשמור עליו שהאחרים לא יכניסו אותו (הם כמובן לא יודעים איזה כדור הוא שלו).

9ball master

New member
תשובה...

הבקבוק או כפי שידוע גם בשם בקבוק ניעור (shake bottle) יכול להיות עשוי מעור או מפלסטיק (הגירסה הזולה), האפונים עשויים מעץ או מפלסטיק (בגירסה הזולה) לבקבוק יש שימוש במספר משחקים, ישנו משחק שנקרא bottle pool שמשתמשים רק בבקבוק ללא האפונים משחק מפורסם שכן משתמש גם באפונים נקרא Pea Pool וידוע גם בשם Kelly Pool. ארמית' לא מייצרים מקלות ביליארד !!! אין לי מושג מי מייצר את אלו שבאים בערכה הזאת אך אל תצפה למקלות איכותיים במיוחד... $500 זה הרבה, ראיתי את הערכה הזאת בפחות.... אם זה משתלם או לא זה מאד תלוי מה אתה מחפש ומה הצרכים שלך

למעלה